Стоксунд – Карлсберг вторник 24 Март

Двубоят между Стоксунд – Карлсберг ще се проведе на 24 март (вторник) от 21:00 часа в Приятелска среща между отборите. Двата отбора са се срещали четири пъти до момента, като си разделят по една победа и общо две равенства. В срещите от миналия сезон победата винаги е била за домакините.

Коефициентът за победа на Стоксунд е 2.05. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Карлсберг е 2.70. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Стоксунд – Карлсберг: Двубой статистика

Карлсберг победи с 1:0, когато бяха домакини на Стоксунд миналия сезон. Стоксунд победи с 2:0 Карлсберг миналия сезон.

Стоксунд – Карлсберг: Online Прогноза

На база на текущата статистика, залагаме за домакинска победа до нула в мача във вторник вечер.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Friendly можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com