Съндърланд – Блякпул 12 Февруари bet365

Двубоят Съндърланд – Блякпул от Лига 1 на Англия ще се проведе на 12 януари (вторник) от 21:45 часа. Черните котки искат да се върнат към славните си дни, тъй като се борят за топ 6 място. Този сезон е водещ в надпреварата за отбора от Съндърланд, които спечелиха 15 и взеха още 12 през целия сезон.

Коефициентът за победа на Съндърланд е 1.75. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Блякпул е 5.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Съндърланд – Блякпул: Статистика Н2Н

Съндърланд нямат загуба в последните си 10 мача.
Блекпул нямат загуба в последните си 5 мача.
Лий Катърмол има повече жълти картони (10) от всеки друг играч на Съндърланд. Бен Хенеган е с 5 за Блекпул.

Съндърланд – Блякпул: Прогноза

Това ще бъде сблъсък за първите 6 позиции, тъй като и двата отбора имат шанс да стигнат до плейофите. Това ще бъде зашеметяваща афера и за двата отбора, тъй като те са добре подредени и доста добри в защитата. Треньорите ще изградят единадесет отбранителни структури и играят много предпазливо, за да защитят поста си.

Нападателите на двата отбора ще открият затруднения, за да отбележат. Но поради силен натиск и двата отбора ще допуснат грешки и ще отбележат по един гол. И двата отбора ще отворят профилите си в този мач.

Официални спонсори на Fa Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG