Финалисти и елиминации на Евро

Още само четири мача остават до края на груповата фаза на UEFA EURO 2016, а вече са ясни почти всички участници в елиминациите, както и някои от двойките за осминафиналите. Изненадващите победители в част от групите доведоха до доста любопитно разместване като в крайна сметка се оказва, че всички големи фаворити в турнира ще бъдат в един поток.

В долната половина на схемата попаднаха колоси като световният шампион Германия, европейският Испания, домакинът Франция, Италия и Англия. Така само един от тях ще има възможността да стигне до финала.

В същото време в горната половина изглежда доста по-леко като по-изявените имена са тези на Хърватия, Белгия и Уелс. Тук ще попадне и победителят от групата на Португалия, който ще играе с Белгия на осминафинал.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG