ФК Барселона Бет365 - FC Barcelona bet365 bet-bg.comФК Барселона

Новини за ФК Барселона

bet365 FC Barcelona

Футболен клуб Барселона е професионален футболен клуб от едноименния испански град. По годишен оборот за финансовата година към сезон 2011/12. Барселона е на второ място в света и в Испания с оборот от 390,8 млн. британски лири. Не слузайно ФК Барса е възприеман като отбор гигант от световна класа.

ФК Барселона – История

Десетилетието между 1919 и 1929 е смятано за „Златна епоха“ в историята на Барселона. Когато клуба се слави с играчи като Самитиер, Алкантана, Самора, Сахи, Пиера и Санчо. Чийто умения привличат тълпите и клубът започва да се идентифицира с Каталунската националност.

По време на един взискателен и труден период. На 20 май 1922 година официално е открит новият стадион „Лес Кортс“. Който скоро станал известен като „Катедралата на футбола“. Това бил един великолепен стадион с капацитет от 30,000 души, който по-късно бил удвоен до 60,000. На празненствата по случай 25-тата годишнина на клуба през 1924 г. Почетени от известният плакат нарисуван от Валенсианския художник Josep Sagrelles. Футболен клуб Барселона е имал 13 хиляди членове, което давало предпоставка за светло бъдеще.

Спортни залози за FC Barcelona от bet365

По средата на 20-те Барселона страда от предвестията за Гражданската война. Която ще бележи идващото десетилетие. На 14 юни 1925 година, по време на диктатурата на Примо де Ривера (испански диктатор от този период). В един домакински мач, на Orfeo Catalan, тълпата започнала да се присмива на Националния Химн на Испания.

И като репресивна мярка правителството затворило стадиона за шест месеца. Който по-късно били намалени до три, и принудили Гампер да подаде оставката си като клубен президент. bet365 предлага спортни залози и коефициенти за всеки един мач на ФК Барселона. Може да прегледате подробно нашата страница за бет365.

bet365 Mobile Bonus

Следете новини за любимия си отбор. Намери бет365 за мобилен телефон онлайн или таблет (download mobile app). iOs, Android, Windows и MAC. Направи регистрация и спечели до 100 евро при вход. bet365 резултати за футбол, тенис, формула 1 и още много спорт.  Гледайте мачове на живо (live straming), спортни залози и прогнози от бет365

Гледай любимия си отбор в различните лиги и купит, чрез bet-bg.com. Нашите анализи и статистики за залози може да намерите за много футболни шампионати. Например, Шампионска лига, Висша Лига, Лига Европа, Ла Лига, Серия А, Лига 1 и още много други.

Директен линк за вход и bet365 Регистрация

bet365 ФК Барселона bet-bg.com