Bet365 Bonus Код – вземете 100% от вашия депозит бет365

Bet365 Bonus

Открий Bet365 нова сметка днес и вземи 100% Bet365 Bonus. Важат определени от бет365 Правила и Условия. Вземи своя бет365 Бонус при Регистрация от сайта или bet365 мобилно приложение. За да имате право на 100% Bet365 bonus трябва да следвате следните инструкци внимателно.

Bet365 Bonus Нова Сметка

Направи си bet365 регистрация и открий нова сметка. След това депозирайте минимум 10 лв. и ще имате право да вземете 100% бонус за депозита си до максимално 100 лв*.

bet365 bonus 100 leva

След откриване на вашата сметка, Bet365 ще ти изпрати по имейл 10-цифрен Код на Оферта. Обикновенно кода завършва на NCDBP. За да вземете Bet365 бонуса, направи депозит (квалифициращ ) в Bet365 сайта. След това збери Клиенти от менюто Услуги, отиди на Оферти и Въведи Код на Оферта.

Ако все пак не си получил Bet365 Bonus kod на оферта. Или поискате да промените имейл адрес си – отидете в секция Клиенти на bet365 сайта.

За да заложите с Вашия Bet365 бонус. Просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спорт и пазар по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене.

 

Bet365 Бонус Код

<<< ВХОД >>>

bet365 bonus
Bet365 Bonus Code

Правила и Условия от бет365

Направи си bet365 регистрация и открий нова сметка. След това депозирайте минимум 10 лв. и ще имате право да вземете 100% бонус за депозита си до максимално 100 лв*. Вашият депозит е най-големият Ви депозит. Ограничен е до точно 100 лв* bet365 bonus направен през седемте дни. Преди да въведеш Кода на Оферта.

Максимален бет365 бонус е ограничен до 100 лв*. Ако твоят депозит е 100 лв* или отгоре. То ти се класирал за bet365 bonus 100 лв*.
За да може да залагате с Вашия бонус, превъртете веднъж сумата на квалифициращия депозит (ограничен до 100 лв*). На спортове и пазари по Ваш избор (важат условия 12 и 13 по-долу линк за bet365 bonus).

Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв* линк за bet365 bonus) и бонус. Преди да извършите теглене (важат условия 12 до 15 по-долу линк за bet365 bonus). Ако условието за превъртане за тази оферта не се изпълни до 90 дни от въвеждането на Вашия Код на Оферта. Средствата в бонус баланс ще бъдат загубени.

Тази оферта е невалидна за жители на следните държави: Армения, Беларус, Китай, Хърватска. Грузия, Казахстан, Латвия, Литва, Макао, Македония, Малайзия, Молдова, Румъния. Русия, Сърбия, Словения, Тайван, Украйна и Виетнам.

Вашият Код на Оферта трябва да бъде въведен до 7 дни след извършването на квалифициращия депозит.

Ако се заяви теглене или изходящ трансфер

Преди да въведете Вашия Код на Оферта. Всички предходни депозити няма да се считат към квалифициращите критерии или след като въведете Код на Оферта. Но преди да изпълните условието за превъртане, всички средства в бонус баланса ще бъдат загубени. И офертата повече няма да бъде достъпна за Вас.
Може да имате само по един активен бонус към всеки момент. За да изискате друг бонус, текущият активен бонус първо трябва да бъде изпълнен или приключен.

Тази оферта не може да се използва заедно с никоя друга оферта нова сметка. Единични залози с коефициент по-малко от 1.50 (1/2) няма да се считат към изискването за превъртане. В множествени залози, минимум една селекция трябва да има коефициент 1.50 (1/2) или повече, за да се счита към изискване за превъртане.

Bet365 спортни залози

Само залози, направени на първата селекция на комбинация от среща/пазар, преди мач и На Живо, ще се считат към изисквания за превъртане. Последващи залози, направени на други селекции от същата комбинация от среща/пазар, няма да се считат към изискванията за превъртане.

Това условие се прилага заедно с другите ограничения. Като пример: след като се класирате, залог Ман Юнайтед да победи Челси. На пазар Краен Резултат с коефициент 1.50 (1/2) или повече, ще се счита към изискванията за превъртане. Но последващ залог за Челси на пазар Краен Резултат за същата среща, преди мач или Bet365 На Живо. Няма да се счита към изискванията за превъртане – bet365 футбол. Ако Вашият първи залог на комбинация от среща/пазар е с коефициент по-малко от 1.50 (1/2). Този залог и всички последващи залози на тази комбинация от среща/пазар няма да се считат към изисквания за превъртане.

Офертите на Bet365 bonus

Залози на Азиатски Хендикап, Гол Линия и Бейзбол Парични Коефициенти, преди мач и На Живо. Няма да се считат към изискването за превъртане, посочено в условие 4.

Залози, които са Затворени предварително или са направени на Флаш Игри, няма да важат към изискването за превъртане, посочено в условие 4. Ако някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози. Които поради бонус депозит, безплатни залози, залози без риск или друга промоция. Водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група. Bet365 си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент. Отмени безплатен залог или залог без риск, или всеки залог, захранен с депозит бонуса.

В допълнение, бет365 (линк за bet365) си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса. Безплатния залог, залога без риск или допълнителното плащане, за да покрие административните разходи – линк за bet365. Запазваме си правото и да изискаме клиентът да предостави допълнителна документация. За да може да сме напълно убедени по Bet365 виждане. Това е относно самоличността на клиента, преди Bet365 да кредитира бонус. Bet365 безплатен залог, залог без риск или оферта в сметката на клиента.

Bet365  Бонус Оферти

Офертите на Bet365 bonus са за клиенти, които играят за удоволствие и bet365 може еднолично да ограничи възможността на клиентите. Всички оферти за клиентите са ограничени. За една на човек, семейство, адрес, имейл, телефонен номер, еднакъв номер на сметка за плащане. Например дебитна или кредитна карта, NETeller, линк за bet365 и т.н. и общ компютър, например библиотека или работно място.

Bet365 си запазват правото да изтеглим всяка оферта или всички оферти към всеки клиент. Или група клиенти по всяко време и по наше единствено решение. Офертите са валидни само за клиенти, които са направили депозити в реални пари в bet365 – линк за бет365. Bet365 си запазва правото да отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое решение.

Bet365 Bonus Code 100% free – BET-BG.com

 


Bet365 Bonus Code – Бет365 Бонус Код за 100лв
Четете по-горе
Bet365
Публикувано на: 16/08/2016
Оценка: 5.0 / 5.0