bet365 Bonus Код 2019 – Нов Бонус

bet365 Bonus

Открий bet365 нова сметка днес и вземи bet365 Bonus. Важат определени от бет365 Правила и Условия. Вземи своя бет365 Бонус при Регистрация от сайта или bet365 мобилно приложение. За да имате право на bet365 bonusi трябва да следвате следните инструкци внимателно.

bet365 Bonus Нова Сметка

 

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и Правила. bet365 Регистрация
Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:
Открийте си сметка, депозирайте 10 лв* или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв*.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.
За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller. Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.
18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

bet365 Бонус Код

<<< ВХОД >>>

bet365 bonus
Bet365 Bonus Code

Правила и Условия от bet365

 1. Направете квалифициращ депозит за 10 лв* или повече, за да се класирате за 100% от сумата като бонус. Вашият квалифициращ депозит е най-големият Ви депозит (ограничен до 100 лв*), направен през 7-те дни, преди да изискате офертата. Депозити, направени чрез NETeller. Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.
 2. Максималният бонус, който може да бъде изискан, е 100 лв*. За да няма съмнение, ако Вашият квалифициращ депозит е 100 лв* или повече. Вие се класирате за бонус 100 лв*.
 3. За да може да залагате с Вашия бонус, изискайте офертата и превъртете веднъж сумата на квалифициращия депозит (ограничен до 100 лв*) на спортове и пазари по Ваш избор (важат условия 11 и 12 по-долу).
 4. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв*) и бонус, преди да извършите теглене (важат условия 11 до 14 по-долу).

 5. Ако условието за превъртане за тази оферта не се изпълни до 90 дни след изискването на офертата, средствата в бонус баланса ще бъдат загубени.
 6. Тази оферта не може да бъде изискана след 11:59 англ. вр. на 29 Ноември, 2018.
 7. Тази оферта е валидна само за клиенти, живеещи в България.
 8. Трябва да изискате офертата до 7 дни след извършването на квалифициращия депозит.
 9. Ако се заяви теглене или изходящ трансфер:
  a. преди да изискате офертата, всички предходни депозити няма да се считат към квалифициращите критерии; или
  b. след като изискате офертата, но преди да изпълните условието за превъртане, всички средства в бонус баланса ще бъдат загубени и офертата повече няма да бъде достъпна за Вас.
 10. Може да имате само по един активен бонус към всеки момент. За да изискате друг бонус, текущият активен бонус първо трябва да бъде изпълнен или приключен.
 11. Единични залози с коефициент по-малко от 1.50 (1/2) няма да се считат към изискването за превъртане. В множествени залози, минимум една селекция трябва да има коефициент 1.50 (1/2) или повече, за да се счита към изискване за превъртане.

 12. При комбинации от среща/пазар, които имат само два или три възможни изхода (например, Краен Резултат във Футбола). Ако сте направили залог на повече от един от потенциалните изходи, преди мач или На Живо. За изискването за превъртане ще се счита само изходът с Вашата най-голяма сборна сума на залог (ако сте заложили еднаква най-висока сборна сума на повече от една селекция на същата комбинация от среща/пазар. Tогава само едната от тях ще се счита за изискването за превъртане). Уредени залози на други селекции от същата комбинация от среща/пазар няма да се считат към изискването за превъртане. Това условие се прилага заедно с другите ограничения. Например, ако имате залог от 20 лв на Ман Юн да победи Челси и залог от 30 лв на Челси да победи Ман Юн, на пазар Краен Резултат, при коефициент 1.50 (1/2) или по-голям, само залогът на Челси ще се счита към изискването за превъртане (ако и двата залога са за 20 лв, тогава към изискването за превъртане ще се считат 20 лв). Ако направите още един залог от 20 лв на Ман Юн да победи Челси, при коефициент 1.50 (1/2) или по-голям, към изискването за превъртане ще се счита този сборен залог от 40 лв, а не залогът от 30 лв на Челси.
 13. Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия, преди мач и На Живо. Няма да се считат към изискването за превъртане, посочено в условие 4.

 14. Залози, които са Затворени предварително или са направени на Бързи Игри. Няма да важат към изискването за превъртане, посочено в условие 4.
 15. Ако залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, първоначалният залог няма да се счита към това изискване за превъртане, а ще се счита само новият залог.
  Ако някое от условията на оферта или промоция е нарушено или има доказателства за поредица от залози, направени от клиенти или група клиенти, които поради бонус депозит, печалби с добавки. Безплатни Залози, залози без риск или всяка друга промоционална оферта водят до гарантирана печалба за клиента, независимо от резултата, индивидуално или в група. bet365 си запазва правото да изиска обратно този бонус, печалби с добавки, Безплатни Залози или залози без риск и/или да отмени всеки залог, захранен със средства от бонус депозит или Безплатен Залог. В допълнение, ако има доказателство за такива действия, bet365 си запазва правото да наложи административни такси на клиента до стойността на бонус депозита, Безплатния Залог, залога без риск или печалби с добавки, за да покрие административните разходи по откриване и предприемане на мерки срещу тези действия.
 16. bet365 си запазва правото да изиска обратно всяка бонус сума, безплатни залози или добавки, ако е била присъдена в резултат на грешка.

 17. Всички оферти за клиенти са ограничени до една на човек. Ако bet365 има основателна причина да смята, че бонусът или офертата се изисква от или за целите на едно и също лице или група от лица повече от един път, тогава bet365 си запазва правото да оттегли всяка оферта или всички оферти от този клиент или група клиенти и/или да отмени всеки залог, направен със средства от бонуса или офертата, и да премахне печалбите от такъв залог.
 18. bet365 може да извършва малки промени в тази промоция по всяко време, за да коригира типографски грешки или, за да подобри яснотата за клиента, и може да промени или отмени тази промоция по всяко време поради законодателни или регулаторни причини.
 19. Никой от служителите на bet365, промоционални или други агенции, с които работи. Лицензодатели и лицензианти, доставчици на услуги и всички други сътруднически и партньорски компании, няма право на тази промоция. Същото важи и за преките семейства на горепосочените.

bet365  Бонус Оферти

Офертите на bet365bonusi са за клиенти, които играят за удоволствие и bet365 може еднолично да ограничи възможността на клиентите. Всички оферти за клиентите са ограничени. За една на човек, семейство, адрес, имейл, телефонен номер, еднакъв номер на сметка за плащане. Например дебитна или кредитна карта. Линк за bet365 и т.н. и общ компютър, например библиотека или работно място.

bet365 си запазват правото да изтеглят всяка оферта или всички оферти към всеки клиент. Или група клиенти по всяко време и по наше единствено решение. Офертите са валидни само за клиенти. Които са направили депозити в реални пари в bet365bonusi – линк за бет365. bet365 си запазва правото да отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое решение.

Правилата и Условията са валидни в момента на писането на това ревю на Бонус Код 2019! bet365 Bonus kod 2019

За да проверите актуалните условия и правила провереве ги тук.

bet365 Bonus Kod 100%BET-BG.com

bet365 Bonus Kod 2019 – bet365 бонус 2019

 

bet365bonusi – бет365 Бонус Код
Четете по-горе
Автор: Bet-BG.com
Публикувано на: 27/02/2019
Оценка: 5.0 / 5.0
Гласове: 20
Bet365 Partner