bet365 Bonus Kod 2024 – Бет365 Нов Бонус Код

bet365.com-vhod_sportni-zalozi-bonus-kod-2021-registracia-www.bet-bg.com-бет365-регистрация-бонус-код-

bet365 Bonus Kod 2024

Открий bet365 нова сметка днес и вземи bet365 Bonus. Важат определени от бет365 Правила и Условия. Вземи своя бет365 Бонус при Регистрация от сайта или bet365 мобилно приложение. За да имате право на bet365 bonusi трябва да следвате следните инструкци внимателно.

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и Правила. bet365 Регистрация

Оферта Нова Сметка
Кредити за Залози до 100 лв
За нови клиенти

Регистрирайте се, депозирайте 10 лв* или повече във Вашата сметка и ние ще Ви дадем Кредити за Залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (до 100 лв*), след като направите квалифициращи залози на същата стойност и те бъдат уредени. Само за нови клиенти, важат условия.

bet365 Регистрация

След като изпълните квалифициращите условия, можете да използвате Кредитите за Залози, за да правите залози, без да рискувате личните си средства. Кредитите за Залози може да се използват за много пазари и спортове. Печалбите от залози, направени с Кредити за Залози, ще бъдат добавени към Вашия Изтегляем Баланс, но стойността на залога, направен с Кредити за Залози, няма да бъде включена в печалбите. Можете да направите залог, комбинирайки средства от Кредити за Залози и Ваши средства.

Как работи тази bet365 оферта?

Стъпка 1: Изискайте офертата, след като направите квалифициращ депозит.

Стъпка 2: Направете квалифициращи залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв*) и изчакайте тези залози да се уредят.

Стъпка 3: Вашите Кредити за Залози ще станат налични в кратък срок след уреждането на Вашите квалифициращи залози.

Стъпка 4: Тогава вече ще можете да правите залози с Кредитите за Залози, просто във фиша изберете опцията ‘Използвай Кредити за Залози’.

>> bet365 Регистрация <<

Виж пълните правила на офертата тук.

Ако не изискате офертата, когато правите Вашия първи депозит. Можете да направите това по всяко време в рамките на 30 дни от създаване на регистрацията. Просто посетете меню Услуги, изберете Мои Оферти и след това Изискай за съответната оферта. Ако направите няколко депозита преди да изискате офертата, за сумата на Вашите Кредити за Залози ще се счита най-големият Ви квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв*).

Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения.
За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller. Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.
18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

bet365.com-vhod_sportni-zalozi-bonus-kod-2021-registracia-www.bet-bg.com-бет365-регистрация-бонус-код-bet365 Бонус Код 2024

bet365 bonus kod 2020
Bet365 Bonus Code

Правила и Условия от bet365

 • Достъпно само за нови клиенти. Направете квалифициращ депозит за 10 лв* или повече и изискайте офертата до 30 дни от създаване на Вашата сметка, за да се класирате за 100% от сумата в Кредити за Залози, до максимум 100 лв*. Веднъж изискани, Вашите Кредити за Залози ще са налични в баланса на сметката и те са неизтегляеми.
 • За да освободите Вашите Кредити за Залози за употреба, трябва да направите квалифициращи залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв*) и те трябва да бъдат уредени в рамките на 30 дни от изискване на офертата. За това изискване ще се считат само квалифициращи залози, уредени след изискване на офертата.
 • Методи за плащане ePay.bg, NETeller, paysafecard, Skrill, Skrill 1-Tap или платежни методи ‘by Skrill’, и всички други предплатени кредитни и дебитни карти, не може да се използват за квалифициращ депозит или теглене на печалбите от Кредити за Залог, освен ако вече не сте завършили процеса Идентификация (KYC) и не сте въвели Пощенския Код за Верификация (PVC), или не сме проверили успешно две допустими форми на Документ за Самоличност. Вижте условие 2 от всички Условия и Правила за подробности.
Бонус Код от bet365
 • Направените залози трябва да отговарят на определени условия, за да се зачитат за освобождаване на Кредитите за Залози:
  1. Трябва да съдържат поне една селекция с коефициент 1.20 (1/5) или по-голям.
  2. При комбинации от среща/пазар, които имат само два или три възможни изхода (например, Краен Резултат във Футбола), ако сте направили залог на повече от един от потенциалните изходи, преди мач или На Живо, за освобождаване на Вашите Кредити за Залози ще се счита само изходът с най-голямата сборна сума на залог.
  3. Ако част от залога е затворена чрез функция Затвори Залог, ще се счита само останалият активен залог.
  4. Ако залог е бил променен чрез функция Промени Залог, ще се счита само стойността на новия залог.
  5. Затворени изцяло залози, залози на Бързи Игри, Игрални Продукти, отменени залози или залози, направени чрез услугата Залози по Телефона, няма да се зачитат.
 • Вашите Кредити за Залози са неизтегляеми и сумата на залог, направен с Кредити за Залози, няма да бъде включена в печалбите. Печалбите от залози, направени с Кредити за Залози, ще бъдат добавени към Вашия Изтегляем Баланс. Кредитите за Залози не може да се използват на определени продукти, оферти/промоции и видове залози. Вижте всички Условия и Правила за подробности.
 • Вашите Кредити за Залози ще бъдат загубени и премахнати, ако по Вашата сметка няма активност в продължение на 90 поредни дни.

Вижте Всички Условия и Правила по-долу. * или еквивалент в друга валута

Квалифициране

 1. Офертата е достъпна за нови клиенти, регистрирали се в или след 12:00 англ. вр. на 11 Юни, 2019.
 2. Направете квалифициращ депозит за 10 лв* или повече, за да се класирате за 100% от сумата в Кредити за Залози, до 100 лв*. Вашият квалифициращ депозит ще бъде най-големият депозит (ограничен до 100 лв*), направен през 7-те дни, преди да изискате офертата. Методи за плащане ePay.bg, NETeller, paysafecard, Skrill, Skrill 1-Tap или платежни методи ‘by Skrill’. И всички други предплатени кредитни и дебитни карти, не може да се използват за квалифициращ депозит. Или за теглене на печалби от залози с Кредити за Залог, освен ако вече не сте завършили процеса Идентификация (KYC) и не сте въвели Пощенския Код за Верификация (PVC). Или не сме проверили успешно две допустими форми на Документ за Самоличност.
  За подробности относно допустимите Документи за Самоличнист, как да завършите KYC или да качите Документ за Самоличност, логнете се в сметката си, посетете Клиенти, след това Вашата Сметка и изберете Bet365 Идентификация В секция Вашата Сметка ще може да изискате и изпращане на PVC до адреса Ви или да въведете този PVC след като го получите.
 3. Трябва да изискате офертата в рамките на 30 дни от създаване на Вашата сметка.
 4. Максималната стойност в Кредити за Залози, която може да получите, е 100 лв*. Например, квалифициращ депозит от 150 лв* ще Ви класира за 100 лв* в Кредити за Залози.

Освобождаване на Кредитите за Залози

 1. Вашите Кредити за Залози ще са налични в баланса на сметката и те са неизтегляеми. За да освободите Вашите Кредити за Залози, трябва да направите квалифициращи залози на обща стойност, равна на стойността на Вашия квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв*) и те трябва да бъдат уредени в рамките на 30 дни от изискване на офертата.
 2. Вашите Кредити за Залози ще бъдат налични за употреба обикновено до час след изпълняване на изискването за квалифициращи, уредени залози.
 3. Възможно е да имате повече от една оферта с Кредити за Залози, налични по Вашата сметка в даден момент. Но, квалифициращите уредени залози ще се считат за освобождаване само на една от офертите. Може да изберете коя оферта да е активна от секция Клиенти.
 4. Залози, направени чрез услугата Залози по Телефона, няма да се считат за освобождаване на Вашите Кредити за Залози.
 5. Единични залози, направени на коефициент по-малко от 1.20 (1/5), няма да се считат за освобождаване на Вашите Кредити за Залози. В множествени залози поне една селекция трябва да има коефициент 1.20 (1/5) или повече, за да се зачитат.
Вземи своя код след регистрация в bet365.com
 1. При комбинации от среща/пазар, които имат само два или три възможни изхода (например, Краен Резултат във Футбола). Ако сте направили залог на повече от един от потенциалните изходи, преди мач или На Живо. За изискването за уредени залози ще се счита само изходът с Вашата най-голяма сборна сума на залог. (ако сте заложили еднаква най-висока сборна сума на повече от една селекция на същата комбинация от среща/пазар. Тогава само едната от тях ще се счита за изискването за уредени залози). Уредени залози на други селекции от същата комбинация от среща/пазар няма да се считат за освобождаване на Вашите Кредити за Залози. Това условие се прилага заедно с другите ограничения. Например, ако имате залог от 20 лв на Ман Юн да победи Челси и залог от 30 лв на Челси да победи Ман Юн. На пазар Краен Резултат, при коефициент 1.20 (1/5) или по-голям. Само залогът на Челси ще се счита за освобождаването на Вашите Кредити за Залози (ако и двата залога са за 20 лв, тогава за изискването за освобождаване на Вашите Кредити за Залози ще се отчетат 20 лв). Ако направите още един залог от 20 лв на Ман Юн да победи Челси, при коефициент 1.20 (1/5) или по-голям, за освобождаването на Вашите Кредити за Залози ще се счита този сборен залог от 40 лв, а не залогът от 30 лв на Челси.
 2. Затворени изцяло залози, залози на Бързи Игри, Игрални Продукти и отменени залози няма да се считат за освобождаване на Вашите Кредити за Залози. Ако част от залога е затворена чрез функция Затвори Залог, за освобождаване на Вашите Кредити за Залози ще се счита само останалият активен залог. Ако залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, първоначално заложената сума. Няма да се счита за освобождаване на Вашите Кредити за Залози, ще се счита само сумата на новия залог.
 3. Ако 30 дни след изискване на офертата нямате квалифициращи уредени залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв*), Кредитите за Залози ще бъдат загубени и премахнати, и офертата ще бъде затворена.
Ползване на Кредитите за Залози
 1. Вашите Кредити за Залози са неизтегляеми. Печалбите от залози, направени с Кредити за Залози. Ще бъдат добавени към Вашия Изтегляем Баланс, но сумите на залози, направени с Кредити за Залози. Няма да бъдат включени в печалбите. Например, залог за 20 лв, направен на коефициент 3.00 (2/1), ще донесе печалба от 60 лв (40 лв печалба плюс 20 лв от стойността на залога). Но при залог 20 лв, направен с Кредити за Залози на коефициент 3.00 (2/1), ще донесе нетна печалба от 40 лв, тъй като заложената сума от 20 лв в Кредити за Залози, няма да бъде върната.
 2. Залозите могат да бъдат съставени частично от Вашите Кредити за Залози и частично от Вашия Изтегляем Баланс. Но частта от залога, направена с Кредити за Залози, няма да бъде включена в печалбите. Например, залог за 20 лв, направен на коефициент 3.00 (2/1), който е бил съставен от 10 лв Кредити за Залози и 10 лв парични средства, ще донесе нетна печалба от 50 лв. (40 лв печалба плюс 10 лв от заложената сума, направена с парични средства). Тъй като останалите 10 лв от заложената сума, които са били захранени от Кредити за Залози, няма да бъдат върнати. Ако залог е отменен и е имал възможност да бъде печеливш (например, в случай на равен). Сумите, захранени с Кредити за Залози, няма да бъдат върнати. Ако залог е отменен и не е имал възможност да бъде печеливш. (например, при залог за Голмайстор на играч, който не вземе участие в мача), сумите, захранени с Кредити за Залози, ще бъдат върнати.

bet365 Bonus Kod 2024

 1. За целите на опция Затвори Залог, посочената стойност ще изключва стойността на Кредитите за Залози и ще показва реалната стойност на печалбата, ако залогът бъде Затворен.
 2. Вашите Кредити за Залози не може да бъдат:
  • прехвърлени в Казино или Покер;

  • използвани за залози на Tote (включително други залози на групи) и пазари за Лото;

  • използвани за Твърди Залози, Залози Ако, Обърнати Залози Ако, Тийзър залози или залози, направени чрез нашата услуга Залози по Телефона.

 3. Вашите Кредити за Залози ще бъдат загубени и премахнати, ако по Вашата сметка няма активност в продължение на 90 дни. За активност по сметка се счита извършването на депозит, правенето на залог в Спорт или игра в Казино или Покер.
 4. Кредитите за Залози може да бъдат използвани като квалифициращи залози за следните оферти:
  • Нулево Равенство – Отменен Залог

 5. Залози, направени с Кредити за Залози, няма да се класират за следните оферти:
  • Бонус за Евро Мачове
  • Бонус за Тенис
  • Парлей Бонус
  • Бонус Евро Баскет
  • Бонус за Австралийски Спортове
Общи
 1. Тази оферта приключва и не може да бъде изискана след 11:59 англ. вр. на 28 Ноември, 2019.
 2. Тази оферта е валидна само за клиенти, живеещи в България.
 3. Ако някое от условията на оферта или промоция е нарушено или има доказателства за поредица от залози. Направени от клиенти или група клиенти, които поради печалби с добавки, Безплатни Залози, залози без риск. Кредити за Залози или всяка друга промоционална оферта водят до гарантирана печалба за клиента. Независимо от резултата, индивидуално или в група, bet365 си запазва правото да изиска обратно тези печалби с добавки. Безплатни Залози, залози без риск или Кредити за Залози и/или да отмени всеки залог, захранен със средства от Безплатен Залог или Кредити за Залози. В допълнение, ако има доказателство за такива действия, bet365 си запазва правото да наложи административни такси на клиента до стойността на Кредитите за Залози. Безплатния Залог, залога без риск или печалби с добавки. За да покрие административните разходи по откриване и предприемане на мерки срещу тези действия.
 4. bet365 си запазва правото да изиска обратно всяка бонус сума, безплатни залози. Кредити за залози или добавки, ако е била присъдена в резултат на грешка.

Общи условия на тази Бонус код оферта от bet365

 1. Всички оферти за клиенти са ограничени до една на човек. Ако bet365 има основателна причина да смята, че бонусът или офертата се изисква от или за целите на едно и също лице. Или група от лица повече от един път, тогава bet365 си запазва правото да оттегли всяка оферта. Или всички оферти от този клиент или група клиенти и/или да отмени всеки залог, направен със средства от бонуса или офертата, и да премахне печалбите от такъв залог.
 2. bet365 може да извършва малки промени в тази промоция по всяко време. За да коригира типографски грешки или, за да подобри яснотата за клиента. И може да промени или отмени тази промоция по всяко време поради законодателни или регулаторни причини.
 3. Никой от служителите на bet365, промоционални или други агенции, с които работи. Лицензодатели и лицензианти, доставчици на услуги и всички други сътруднически и партньорски компании, няма право на тази промоция. Същото важи и за преките семейства на горепосочените.

bet365  Бонус Оферти и Промоции 2024

Офертите на bet365bonusi са за клиенти, които играят за удоволствие и bet365 може еднолично да ограничи възможността на клиентите. Всички оферти за клиентите са ограничени. За една на човек, семейство, адрес, имейл, телефонен номер, еднакъв номер на сметка за плащане. Например дебитна или кредитна карта. Линк за bet365 и т.н. и общ компютър, например библиотека или работно място.

bet365 си запазват правото да изтеглят всяка оферта или всички оферти към всеки клиент. Или група клиенти по всяко време и по наше единствено решение. Офертите са валидни само за клиенти. Които са направили депозити в реални пари в bet365bonusi – линк за бет365. bet365 си запазва bet365 да отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое решение. Бонус код 2024 за нова сметка от бет365.

Оферта Нова Сметка
Кредити за Залози до 100 лв
За нови клиенти

Правилата и Условията са валидни в момента на писането на това ревю на бет365 бонус код 2024! bet365 Bonus kod 2024

За да проверите актуалните условия и правила провереве ги тук.

bet365 Bonus Kod 24 – 100%BET-BG.com

bet365 Bonus Kod 2023 – bet365 бонус 2024

 

bet365bonusi – бет365 Бонус Код
Четете по-горе
Автор: Bet-BG.com
Публикувано на: 28/01/2023
Оценка: 5.0 / 5.0
Гласове: 26
Bet365 Partner