bet365 Бонус за Евро Мачове

bet365 Бонус за Евро Мачове

bet365 оферта за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100%. За най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига.

Към Официалния сайт на bet365

Вземи своя БОНУС за Евро Мачове

Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с поне 3, направен преди мачовете. За пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия.

Максималният бонус

Максималният бонус, който можете да получите, е £100.000 паунда или еквивалент в друга валута. Бонусът Ви няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог. Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог на bet365, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, бонусът няма вече да е валиден. Залози Двоен Шанс или комбинации с бонуси като Lucky 15 или Lucky 31 не важат за тази оферта.
Ако Вашият залог е успешен, ние ще добавим следните бонуси към печалбата Ви:

bet365 Евро Мачове

Вид Залог Бонус
Тройни 5% бонус
4-кратни 10% бонус
5-кратни 10% бонус
6-кратни 20% бонус
7-кратни 30% бонус
8-кратни 40% бонус
9-кратни 50% бонус
10-кратни 60% бонус
11-кратни 70% бонус
12-кратни 80% бонус
13-кратни 90% бонус
14-кратен и повече Невероятните 100% бонус

Условия и Правила

 

  1. Важи за множествен залог, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол. За мачове от Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания, Първа Бундеслига на Германия и A Лигата на Австралия. Максималният бонус 100.000£ или еквивалент в друга валута. Бонус за Евро Мачове не важи за залози Двоен Шанс или комбинации като Lucky 15, Lucky 31 и т.н.
  2. Ако някоя селекция е отложена/отменена, бонуса ще важи, но процента на бонус ще се прилага за реално познатите селекции. Например, 8 мача в права колонка със 7 познати и един отложен мач ще има 30% бонус към цялата печалба.
  3. Бонуса към Вашата печалба ще бъде добавен до 24 часа от мача на последната Ви селекция.
  4. Този бонус не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог.
  5. Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, бонусът няма вече да е валиден.

Какво още трябва да знаете ?

Ако някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози. Които поради бонус депозит, безплатни залози, залози без риск или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента. Индивидуално или в група, bet365 си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента. По свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог. Или залог без риск, или всеки залог, захранен с депозит бонуса.

В допълнение, bet365 си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса. Bet365 езплатния залог, залога без риск или допълнителното плащане, за да покрие административните разходи. Bet365 си запазва правото при нужда клиентът да предостави допълнителна документация. С цел да може бет365 да са напълно убедени по наше виждане за самоличността на клиента. Преди да кредитираме бонус, безплатен залог, залог без риск или оферта в сметката на клиента.

Офертите на bet365 са за клиенти, които играят за удоволствие и bet365 може еднолично да ограничи възможносттана клиентите да участват в цялата. Или част от всяка промоция. bet365 си запазва правото да промени, отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое решение.

bet365

Футболни прогнози за Евро мачове може да намерите на 365prognozi.com

bet365 Бонус за Евро Мачове

Ревю: Bet-BG.com


bet365 Бонус за Евро Мачове – Bet BG / Бет БГ

 

bet365 – Бонус за Евро Мачове
Четете по-горе
Гласове: 7
bet365
Публикувано на: 26/09/2017
Оценка: 5.0 / 5.0