Дюделанж и Бетис завършиха наравно 0:0

Дюделанж и Бетис завършиха наравно 0:0 в последна среща от група F на Лига Европа, изиграна в Люксембург.
Гостите трябва да са тимът, който да съжалява, че не си тръгна с победата срещу непретенциозния съперник. Севилци доминираха от първата до последната минута, но нито едно тяхно положение не се превърна в гол. Домакините през целия мач само се защитаваха и отправиха едва един удар, който беше неточен.

Бетис завърши на първо място в групата с 12 точки, следван от втория Олимпиакос и третия Милан с по 10. За последния Дюделанж днешната точка се оказа и единствената за тима в първото му участие в групова фаза на европейски клубен турнир.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.