bet365 Келтски Спортове - бет365 спортни залози, регистрация и бонус Келтски Спортове

bet365 Келтски спортове

Келтски спортове са игри, които се играят в Ирландия под егидата на Галската атлетическа асоциация (GAA). Галският футбол и хвърляне са двете основни игри. Други игри, организирани от GAA, включват келтски хандбал (наричан още GAA Handball или Wallball) и кръгове.

Женски версии на хвърляне и футбол също се играят: camogie, организирана от Асоциацията Camogie на Ирландия, и дамски галски футбол. Организирана от Дамската гилска футболна асоциация. Докато женските версии не се организират от GAA, те са тясно свързани с него.

bet365 bonus kod 2020

Почти един милион души са участвали в 45 мача на GAA главния шампионат през 2017 г. в комбинация с участия в други шампионати и игри в лигата, генерирайки приходи от Gate от 34 341 635 евро.

Келтския футбол се играе от отбори от по 15 човека на правоъгълна трева с х-образни цели във всеки край. Основният обект е да вкара топката през гол, което е известно като цел (на стойност 3 точки), или като рита топката над бара, който е известен като точка (на стойност 1 точка). Екипът с най-високия резултат в края на мача печели.

Хърлинг е игра на топка, играна от отбори от 15 човека на правоъгълна трева с голове във всеки край. Основният предмет е да се вкара топката през гола или да се постави топката над лентата и по този начин да отбележи точка. Три точки са еквивалентни на целта. Отборът с най-висок резултат в края на мача печели. Тази игра е на повече от три хиляди години и се казва, че е най-бързата игра в света, съчетаваща умения от лакрос, хокей на лед и бейзбол в трудна, висококвалифицирана игра.

bet365 регистрация

Келтския хандбал е игра, в която двама играчи използват ръцете си, за да хвърлят топката срещу стената. Играта е подобна на американския хандбал. Има три кода на хандбал: 60×30, 40×20 и One Wall. Хандбалът на една стена е най-популярната международна версия на хандбала, като се играе в над 30 страни. От GAA Handball се надяват, че тази версия на хандбала ще стане олимпийски спорт. Спортът по хандбал се управлява от ГАА Хандбал в Ирландия.

Вземи бет365 бонус след регистрация в сайта на букмейкъра. Повече може да научите на нашата bet365 бонус страница.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп и новини, включително и bet365 На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Букмейкъра предлага услугите bet365 casino и bet365 poker също на живо.

Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с bet365 Livescore.

Спортни прогнози за Келтски Спортове GAA може да намерите в страницата на предстоящи мачове.

Следвайте всички залози и прогнози за Келтски Спортове само по bet365.

Bet BG Футболни Прогнози
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro
Вие използвате Ads Blocker

Открихме, че използвате разширения, които блокират рекламите. Молим Ви да ни подкрепите, като изключите тези разширения. Благодарим Ви!

Презареди страницата
Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro