Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Келтски Спортове Bet365 Келтски Спортове

Келтски спортове са игри, които се играят в Ирландия под егидата на Галската атлетическа асоциация (GAA). Галският футбол и хвърляне са двете основни игри. Други игри, организирани от GAA, включват келтски хандбал (наричан още GAA Handball или Wallball) и кръгове.

Женски версии на хвърляне и футбол също се играят: camogie, организирана от Асоциацията Camogie на Ирландия, и дамски галски футбол. Организирана от Дамската гилска футболна асоциация. Докато женските версии не се организират от GAA, те са тясно свързани с него.

Почти един милион души са участвали в 45 мача на GAA главния шампионат през 2017 г. в комбинация с участия в други шампионати и игри в лигата, генерирайки приходи от Gate от 34 341 635 евро.

Келтския футбол се играе от отбори от по 15 човека на правоъгълна трева с х-образни цели във всеки край. Основният обект е да вкара топката през гол, което е известно като цел (на стойност 3 точки), или като рита топката над бара, който е известен като точка (на стойност 1 точка). Екипът с най-високия резултат в края на мача печели.

Хърлинг е игра на топка, играна от отбори от 15 човека на правоъгълна трева с голове във всеки край. Основният предмет е да се вкара топката през гола или да се постави топката над лентата и по този начин да отбележи точка. Три точки са еквивалентни на целта. Отборът с най-висок резултат в края на мача печели. Тази игра е на повече от три хиляди години и се казва, че е най-бързата игра в света, съчетаваща умения от лакрос, хокей на лед и бейзбол в трудна, висококвалифицирана игра.

Келтския хандбал е игра, в която двама играчи използват ръцете си, за да хвърлят топката срещу стената. Играта е подобна на американския хандбал. Има три кода на хандбал: 60×30, 40×20 и One Wall. Хандбалът на една стена е най-популярната международна версия на хандбала, като се играе в над 30 страни. От GAA Handball се надяват, че тази версия на хандбала ще стане олимпийски спорт. Спортът по хандбал се управлява от ГАА Хандбал в Ирландия.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп и новини, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с bet365 Livescore.

Спортни прогнози за Келтски Спортове GAA може да намерите на 365 prognozi.

Следвайте всички залози и прогнози за Келтски Спортове само по bet365.

Bet – BG