Конни надбягвания на 06 Април Aintree

Bet BG ви предоставя най-добрите коефициенти за предстоящите конни надбягвания на 06 Април – Aintree – състезание 15:45h 

bet365 ви гарантира най- добрите залози за надбягванията днес с Best Odds Guaranteed само в bet365.

Aintree

Първо състезание – 15:45

Последно състезание – 19:15

bet365 коефициенти:

седем състезания

Southwell

Първо състезание – 15:55
Последно състезание – 19:25
седем състезания

Taunton

Първо състезание – 16:10
Последно състезание – 19:35
седем състезания

Chelmsford

Първо състезание – 19:45
Последно състезание – 21:45
седем състезания

Запознайте се с най-новата оферта на Bet365 Най-добри Коефициенти +, която допълнително ще увеличи Вашия коефициент. Когато заложите в Bet365, има коефициент за Вашата селекция – ако НК е по-голям, те не само ще платят този коефициент, но ще добавят и още! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да Не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На Живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, както и сингъли и множествени залози за всички състезания, за които предлагаме залози за Победа и Подсигурен Залог, изключвайки състезания в Северна Америка и Австралазия, освен ако не е посочено друго. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 ще Ви плати 5.50!

Всяка седмица има много състезания и както винаги, чудесните оферти на Bet365 ще Ви предложат най-доброто. Тази оферта важи за всички залози, направени след 10:00 в деня на състезанието и включва само състезания пряко по Канал 4, ако не е посочено друго от bet365. Най-добър коефициент или еднакъв най-добър коефициент ще бъде спрямо: Ladbrokes, William Hill, Paddy Power, Coral, Sky Bet и Boylesports. Гарантирани Най-добри Коефициенти+ също важи. Изключва пазари Подобрен Коефициент Само Победа или Подобрени Условия за Място, които са различни от Фиксирани Коефициенти, коефициенти за показвания, Антепост, Подобрен Коефициент за Победа на конкуренти, На Живо и подобрения в уреждането на НК. Направете залог за Конни Надбягвания спокойни, че коефициентът на bet365 е най-добрият.

Гледайте ВСЯКО състезание в Ирландия и Великобритания пряко в bet365. Предаваме всички състезания по At The Races и Racing UK – няма и абонаментна такса! Услугата Пряко Предаване е подобрена и с новата вградена картина може да гледате състезанието директно от Фиша. За начало, направете квалифициращ залог, натиснете ГЛЕДАЙ до логото на At The Races или Racing UK в горната част на Фиша, и се насладете на емоциите. С bet365 Навсякъде може също и да се възползвате от Пряко Предаване на Вашия iPhone, iPad или Android, и вече никога няма да пропуснете състезание! За да гледате състезанието, направете залог за минимум 1 лв за победа или 0,50 лв подсигурен залог (или еквивалент в друга валута). Това важи за единичен и множествен залог. В допълнение на състезанията във Великобритания и Ирландия, bet365 предава пряко над 10.000 състезания от САЩ и над 400 състезания от ЮАР всяка година. За да гледате състезания от САЩ и ЮАР, трябва само да натиснете Видео в горната част на Фиша.

Вижте всички прогнози и залози за  конни надбягвания само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG