Ейбар – Лас Палмас четвъртък,06 април

Ейбар посреща Лас Палмас на 06 април (четвъртък) в 20:30 часа българско време в дербито на испанската Ла Лига.
Залози за победа на Ейбар се приемат при коефициент от 1.83. Шансовете за успех на Лас Палмас са оценени на 4.20. Коефицент за равен резултат е 3.75

Този двубой ще е един от малкото през кръга, които няма да имат особено значение нито в битката за завършване на позициите в зоната на европейските клубни турнири, нито в тази за оцеляване.

Двата тима имат едно много общо нещо – стилът на игра, който е изключително атакуващ и поради тази причина е много вероятно да станем свидетели на една много качествена продукция в директния им двубой.

Ейбар прави един изключителен сезон след като записа 12 победи, 8 равенства и 9 загуби при голова разлика 47:41. Отборът продължава да е в много добро състояние и да върви уверено към завършване в средата на класирането.

Не се вижда как домакините могат да си създадат някакви проблеми и да загубят позицията си. Тяхната битка ще е да останат в горната половина на класирането, което ще е едно изключително постижение с оглед на това, че не са сред най-силните във финансово отношение отбори в Испания.

Лас Палмас на свой ред направи сериозни инвестиции, които започнаха леко по леко да дават желаните резултати. Тимът се надяваше просто да стигне до спасението, а понастоящем има реални шансове да се пребори за място в Топ 10. Изоставането на островитяните спрямо 10-та позиция не е непреодолима, а след края на този двубой тя може да бъде намалена чувствително.

В изминалите кръгове Лас Палмас записа 9 победи, 8 равенства и 12 загуби при голова разлика 45:48. От известно време насам обаче отборът редува победи със загуби като така и не може да демонстрира постоянство.

Големият проблем за домакините за предстоящия двубой е, че няма да могат да разчитат на най-важния си футболист – Серхи Енрих, който е контузен.

Очаквам в този двубой да станем свидетели на една изключително качествена продукция като и двата тима да се разпишат.

bet365

Нека Ви напомним, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG