Рома се сдоби с девето ново попълнение в лицето на Вилиам Бианда

Мащабната селекция на Рома продължава . Клубът се сдоби с девето ново попълнение това лято в лицето на младия французин Вилиам Бианда. Той пристига от Ланс за 6 млн. евро, но досегашният му клуб може да получи още 5 млн. под формата на бонуси, както и 15% от евентуален следващ

трансфер на бранителя.
“Много съм щастлив. Рома е голям клуб и съм сигурен, че това е точното място за мен. Тук ще мога да развия качествата си и да направя следващата стъпка в кариерата си”, сподели Бианда .
Централният защитник е едва на 18 години, но е смятан за голям талант. Неговият договор с Рома е до 2023 година. В новия си отбор той ще играе с номер 28.
“С привличането на Вилиам продължаваме политиката си да инвестираме в млади футболисти. Сигурни сме, че с помощта на треньорския щаб и по-опитните футболисти, Бианда ще разгърне в пълна степен огромния си потенциал”, коментира Мончи. bet365 domain

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.