Челси подписа втория най-голям спонсорски договор

Премиър лийг, по силата на който клубът ще получи 900 милиона паунда в рамките на 15 години. Контрактът е с концерна Nike, който ще бъде новият производител на екипировката на лондончани. Споразумението, което бе официално обявено на клубния сайт,

влиза в сила от следващия сезон. По-рано през тази година, през май, от “Стамфорд Бридж” обявиха, че прекратяват преждевременно, с шест години по-рано, договорните си взаимоотношения със сегашния главен спонсор Adidas, който плаща на клуба по 30 милиона паунда на година. Nike ще дава на лондончани два пъти повече – по 60 милиона на сезон.

Спонсорският договор на Манчестър Юнайтед с Adidas остава най-скъпият по отношение на годишните приходи за клуба, тъй като “червените дяволи” получават по 75 милиона на сезон. Заради по-дългия си срок контрактът между Челси и Nike обаче става най-голям по отношения на общия размер на приходите за съответния клуб.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.