Аризона Койотис – Анахайм Майти Дъкс 15 Март bet365

Двубоят между Аризона Койотис – Анахайм Майти Дъкс ще се проведе на 15 март (петък) от 04:08 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в NHL.

Залози за победа на Койотис се приемат при коефициент от 1.68. Шансовете за успех на Майти Дъкс са оценени на 2.25. Хендикап коефициентът (+1.5) за състава на гостите е 1.44.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Аризона е на осма позиция в Западната конференция с 35-35 победи, в това число 17-18 успеха у дома. Момчетата на Рик Точет взеха девета победа за последните си 11 срещи след 3-1 шайби срещу Сейнт Луис Блус във вторник.

Стражът Дарси Кюмпер се представи на висота срещу Блус, отразявайки 39 от общо 40-те удара към вратата си. Дерек Степан продължава да се възстановява от травма и не се очаква да се върне на леда поне до средата на април.

Анахайм е предпоследен на Запад с 28-43 победи, включително 13-22 успеха като гост. Боб Мъри и компания спечелиха за четвърти път за последните си шест мача, след като надвиха Нашвил Предатърс с 3-2 във вторник.

Райън Гетцлаф, Якоб Силфверберг и Даниел Спронг се разписаха за успеха над Предатърс. Райън Кеслер има проблем с хълбока и може да пропусне визитата в „Gila River Arena“.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. bet365 НХЛ

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com