Атлетико Минейро – Дефенсор Спортинг 28 Февруари bet365

Двубоят между Атлетико Минейро – Дефенсор Спортинг ще се проведе на 28 февруари (четвъртък) от 02:30 часа след полунощ в среща от Купа Либертадорес.

Коефициентът за победа на Атлетико Минейро е 1.25Равенството в сблъсъка е оценено на 5.50. Коефициентът за победа на Дефенсор Спортинг е 12.00Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Атлетико Минейро – Дефенсор Спортинг: Двубой Статистика

Атлетико М нямат загуба в последните си 9 мача.
Атлетико М не са губили в последните 9 свои домакинства.
Атлетико М са в серия от 8 поредни домакински победи.

Атлетико Минейро – Дефенсор Спортинг: Прогноза

В крайна сметка, залагаме на изключително едностранна среща, когато тези два отбора се срещат във този втори мач. Дефенсор бяха превъзхождани от домакините пред собствените си фенове, така че изглежда сега ще бъде по-зле, когато трябва да пътуват, за да се изправят срещу тях.

Напълно очакваме Атлетико да спечели този мач без никакви проблеми и като се има предвид, че Defensor са зле в атака, залогът на домакинска победа до нула изглежда отличен начин за залагане. Атлетико спечели 3 от последните си 5 мача до нула и виждаме, че те добавят към тази последователност с доминираща победа с 3:0.

Футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието са: Bridgestone, DHL, Toyota.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG