Бристол Сити – Ипсуич 12 Март bet365 efl

Двубоят Бристол Сити – Ипсуич от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 12 март (вторник) от 21:45 часа. Бристол Сити изпадна от първите шест през уикенда. Те загубиха четири от последните си пет мача, което ги накара да рискуват да пропуснат плейофите.

Коефициентът за победа на Бристол Сити е 1.55. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Ипсуич е 7.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бристол Сити – Ипсуич: Статистика Н2Н

Ипсуич не е побеждавал в последните си 9 срещи.
Статистиката на Ипсуич като гост този сезон: 1-4-13.
Бристол Сити са в серия от 3 поредни домакински загуби.

Бристол Сити – Ипсуич: Прогноза

Междувременно домакините не успяха да запазят мрежата си празна в шест мача, което ще ги накара да се борят отново във вторник. Въпреки това, Робинс поемат страна, която е допуснала гол в последните си 18 пътувания, което на практика е всеки мач от този сезон.

И двата отбора ще отбележат е нашия избор, но ние подкрепяме още 1-1 равенство като прогноза за точен резултат.

Официални спонсори на EFL Championship са: Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com