Витре – Нант сряда 06 Март bet365

Двубоят между Витре – Нант ще се проведе на 06 март (сряда) от 19:30 часа в среща за Купата на Франция. Нант в момента седи на достатъчно удобно място от битката за изпадане, че наистина могат да се опитат да се насладят на този мач и да довършат това, което беше по-скоро разочароващ сезон за тях.

Коефициентът за победа на Витре е 13.00.  Равенството в мача е оценено с 5.50. Коефициентът за победа на Нант е 1.25. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Витре – Нант: Статистика Н2Н

АС Витре са в серия от 3 поредни домакински победи.
АС Витре са в победна серия от 5 мача.

Витре – Нант: Прогноза

Нант е постигнал много добри резултати в купата досега, като отборите от по-ниско ниво не се оказват проблем за Канарските острови. Те са големи професионалисти в своите изпълнения и предвиждаме добър резултат за тях и в този мач.

Vitré има доста солиден домашен рекорд от четири победи и две равенства в последните си шест мача в Stade Francis Le Basser и с последните им повишения в способността за постигане на цели, ние ги подкрепяме да влязат в протокола, точно както направиха през юли когато тези отбори се срещнаха в пред-сезонния приятелски мач (2-1). Въпреки това, с родословието на Нант в Лига 1 и формата им от три победи в последните им шест мача, ще се заложим на Канарските острови, за да спечелят с 3: 1, тъй като досега са били впечатляващ отбор в състезанието.

Официални спонсори на събитието са: orange, EDF, Nike и  Credit Agricole.  bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG