Дона Векич – Йохана Конта 01 Март bet365 tenis

Двубоят между Дона Векич – Йохана Конта ще се проведе на 01 март (петък) от 01:30 часа след полунощ българско време в мач от 1/4 финалите на турнира в Акапулко, Мексико (WTA International). Британката има лек превес в преките двубои с хърватката.

Залози затова Конта да вземе първия сет и да спечели мача се приемат при коефициент от 2.37. Шансовете на Векич да стигне до успеха са оценени на 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Векич преодоля втори кръг след победа над Кристина Макхейл (САЩ) в последователни сетове с 6-4 7-5. Тя е на крачка от третия си 1/2-финал за годината след тези в Бризбейн и Санкт Петербург.

Конта отпусна само пет гейма на Варвава Флинк (Рус) в 1/8-финалите за крайното 6-4 6-1. Така тя за първи път влезе между последните осем в Акапулко в общо четвъртото си участие в надпреварата.

Конта води с 3-2 победи в досегашните сблъсъци с Векич. Последният от тях бе на турнира в Токио през миналата есен и приключи при резултат 6-3 7-5 за тенисистката от Осиек.

При нов успех над Конта, Векич ще срещне в следващата фаза спечелилата дуела между китайката Яфан Ванг (2.10 за победа) и квалификантката Беатриз Хадад Мая (Бра). Ванг и Хадад Мая не са се изправяли една срещу друга до момента.

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 tenis само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com