Едмънтън Ойлърс – Далас Старс 29 Март bet365

Двубоят между Едмънтън Ойлърс – Далас Старс ще се проведе на 29 март (петък) от 03:08 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в NHL. Последните шест сблъсъка помежду им завършиха в полза на домакинстващия отбор.

Залози за победа на Ойлърс се приемат при коефициент от 1.95. Шансовете за успех на Старс са оценени на 1.86. Хендикап коефициентът (-1.5) за състава на гостите е 3.35.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Едмънтън все още има шансове за плейофите, макар и минимални, със своите 34-42 победи, в това число 18-20 успеха в „Rogers Place“. Тимът от Алберта взе втора победа за последните си три мача, след като срази Лос Анджелис Кингс с 8-4 шайби във вторник.

Леон Драйсайтъл и Райън Нъджент-Хопкинс блеснаха с хеттрик срещу Кингс, като първия добави и асистенция. Капитанът Конър Макдейвид също беше на висота, записвайки четири точки (гол и три асистенции).

Далас води в надпреварата за първата „уайлд карт“ в Западната конференция с 40-37 победи, включително 18-20 успеха като гост. Тексасци спечелиха шеста поредна победа като гости, след като подчиниха Калгари Флеймс с 2-1 в сряда.

Александър Радулов и Миро Хейсканен се разписаха за успеха над Флеймс. Тайлър Сегуин се отчете с асистенция и вече има 74 точки на сметката си от началото на сезона.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. bet365 НХЛ

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com