Едмънтън Ойлърс – Сан Хосе Шаркс 05 Април bet365

Двубоят между Едмънтън Ойлърс – Сан Хосе Шаркс ще се проведе на 05 април (петък) от 04:08 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в NHL. „Акулите“ загубиха първия си сблъсък с опонента си от Алберта през тази кампания, но спечелиха следващите три.

Залози за нова победа на Шаркс се приемат при коефициент от 1.66. Шансовете за успех на Ойлърс са оценени на 2.30. Хендикап коефициентът (-1.5) за състава на гостите е 2.70.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Сан Хосе вече знае, че ще се изправи срещу вицешампиона Вегас Голдън Найтс в първия кръг на директните елиминации. Калифорнийци обаче излязоха от верния път напоследък, натрупвайки девет загуби в последните си десет мача, най-скорошната от които дойде във вторник срещу Ванкувър Канъкс с 2-4.

Капитанът Джо Павелски вкара 38-ия си гол за сезона срещу Канъкс, а Джо Торнтън асистира и за двете попадения на своя тим. Мелкер Карлсон и Лукас Радил, които пропуснаха последните три срещи, се очаква да се завърнат на леда срещу Джетс.

Едмънтън няма да играе в плейофите за втора поредна година, като крета в дъното на Запад с 34-46 победи, в това число 18-22 успеха у дома. Кен Хичкок и компания загубиха за четвърти пореден път, след като отстъпиха на Колорадо Аваланш с 2-6 във вторник.

Капитанът Конър Макдейвид има цели 28 точки в последните си 16 мача. Райън Нъджент-Хопкинс пък е с рекордните в кариерата си 28 гола и 39 асистенции през сезона.

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 НХЛ можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com