Каляри – Фиорентина петък 15 Март bet365 it

Двубоят Каляри – Фиорентина от  Серия А на Италия ще се проведе на 15 март (петък) от 21:30 часа. Уикендът от Серия А се открива в Сардиния, тъй като Фиорентина иска да засили своите европейски амбиции. Посетителите са на седем точки от първите шест, след четири мача без победа.

Коефициентът за победа на Каляри е 3.25Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Фиорентина е 2.30. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Каляри – Фиорентина: Статистика Н2Н

Фиорентина не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Николо Барела има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Каляри. Жордан Верету е с 10 за Фиорентина.
Статистиката на Фиорентина като гост този сезон: 3-7-4.

Каляри – Фиорентина: Прогноза

Домакините са допуснали в седем от последните си осем домакински срещи и срещат страна от Фиорентина, която е отбелязала 29 пъти от началото на годината. И двата отбора са вкарали в девет от последните си 10 мача във всички състезания и това ни подкрепя за BTTS залоги при тази среща.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini. BET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com