Леганес – Леванте понеделник 04 Март bet365 LaLiga

Двубоят Леганес – Леванте от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 04 март (понеделник) от 22:00 часа. Леванте пътува към Мадрид този понеделник, за да поеме Леганес в шоудаун на два малки клуба, които се радват на доста добри сезони в Ла Лига.

Коефициентът за победа на Леганес е 1.95. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Леванте е 4.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Леганес – Леванте: Статистика Н2Н

Юсеф Ен-Несири е голмайстора на КД Леганес с 8 гола. Марти Салвадор Рожер има 10 гола за Леванте.
КД Леганес не са губили в последните 8 свои домакинства.
Статистиката на КД Леганес като домакин този сезон: 5-6-1.

Леганес – Леванте: Прогноза

Като цяло Леганес е в доста добра форма. Те загубиха само 5 от последните си 19 мача във всички състезания, много приличен резултат за страна, считана за фаворит за изпадане. Те са спечелили 4 от последните си 9 и Бутарк е нещо като крепост за тях. Те загубиха само веднъж у дома си през целия сезон в Ла Лига и са без загуба в 12 домакински срещи във всички състезания, които се класират в този мач. Подкрепата на Леганес да спечели може да бъде интелигентният залог.

Спред нас Мартин Брейтуейт ще вкара и по всяко време. Той изглежда по-удобно в Ла Лига с Леганес, отколкото някога е играл в Чемпиъншип и в 4 от последните си 7 изяви за Южния Мадридски клуб.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com