Милуоки Бъкс – Индиана Пейсърс 08 Март bet365 NBA

Двубоят между Милуоки Бъкс – Индиана Пейсърс ще се проведе на 08 март (петък) от 03:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на NBA.

Залози за нова победа на Бъкс се приемат при коефициент от 1.18.

Шансовете на Пейсърс да стигне до успеха са оценени на 5.25. Спред коефициентът за състава на гостите е 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.


Милуоки има най-добрите показатели в шампионата със своите 48-16 победи, в това число 25-5 успеха у дома. Тимът от Уисконсин инкасира две безответни поражения за първи път от началото на сезона съответно срещу Юта Джаз (111-115 точки) и Финикс Сънс (105-114).

Звездата Янис Антетокунмпо се отчете с 21 точки и 13 борби срещу Сънс за 45-ия си дабъл-дабъл през тази кампания. Крис Мидълтън успя в едва девет от общо 37-те си изстрела към коша в последните две срещи.

Индиана е на трета позиция в Източната конференция с 42-23 победи, включително 17-14 успеха като гост. Момчетата на Нейт Макмилън взеха втора победа за последните си пет мача след 105-96 срещу Чикаго Булс в неделя.

Боян Богданович вкара 27 точки на Булс и не е падал под 22 точки в последните пет двубоя. Домантас Сабонис продължава да се възстановява от травма в глезена и най-вероятно ще пропусне визитата във „Fiserv Forum“.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com