Парма – Аталанта 31 Март bet365 it

Двубоят Парма – Аталанта от  Серия А на Италия ще се проведе на 31 март (неделя) от 13:30 часа. Като се има предвид, че те бяха промотирани обратно до най-престижната лига, след като завършиха на второ място в Серия Б миналия сезон, Парма се забавлява много добре, когато влязат в заключителните етапи на кампанията.

Коефициентът за победа на Парма е 6.00Равенството в мача е оценено с 4.33. Коефициентът за победа на Аталанта е 1.53. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Парма – Аталанта: Статистика Н2Н

Като домакин, Parma Calcio не е губил от Аталанта в последните 3 срещи помежду им.
Антонино Бариля има повече жълти картони (9) от всеки друг играч на Parma Calcio. Мартен Де Роон е с 7 за Аталанта.
Аталанта нямат загуба в последните си 4 мача.

Парма – Аталанта: Прогноза

Това, което можем да очакваме в неделя, е забавен мач. Atalanta е видяла поне три гола в 10 от 14-те си пътувания през този сезон, а средните голове на мач са 3,92. Това включва някои масивни резултати, като 6-2 победа в Sassuolo, 5-0 thrashing на Frosinone, и 5-1 победа над Chievo. Като се вземе предвид всичко това, ние смятаме, че подкрепата на над 2.5 гола тук заедно с победата от 2:1 за посетителите е добра идея.

Официални спонсори на събитието са: Nike, TIM, Panini. BET-BG com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com