Портланд Блейзърс – Индиана Пейсърс 19 Март bet365 NBA

Двубоят между Портланд Блейзърс – Индиана Пейсърс ще се проведе на 19 март (вторник) от 04:35 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на NBA.

Залози за нова победа на Трейл Блейзърс се приемат при коефициент от 1.54. Шансовете за успех на Пейсърс са оценени на 2.65. Спред коефициентът за състава на гостите е 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Портланд е на четвърто място в Западната конференция с 42-27 победи, в това число 25-9 успеха у дома. Бари Стотс и компания прекъснаха серия от три последователни победи с поражение от Сан Антонио Спърс със 103-108 в събота.

Деймиън Лилард отбеляза 34 точки срещу Спърс, а Юсуф Нуркич завърши с 24, към които добави и 16 борби. Си Джей Маколъм получи травма в коляното и се очаква да бъде извън строя до края на месеца.

Индиана заема четвърта позиция на Изток с 44-26 победи, включително 17-17 успеха като гост. Тимът на Нейт Макмилън пропусна да вземе трета поредна победа, отстъпвайки на Денвър Нъгетс със 100-102 в събота.

Тадеъс Йънг (18 точки и 10 борби) и Дарън Колисън (17 точки) бяха единствените, които вкараха над 15 точки срещу Нъгетс. Тайрик Евънс се завърна от забляване в събота и се отчете с пет точки за 16 минути.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com