Реал Мадрид – Барселона 27 Февруари bet365 el clasico

Двубоят Реал Мадрид – Барселона от Копа дел Рей на Испания ще се проведе на 27 февруари (сряда) от 22:00 часа. Този мач е по-важния от двата мача, въпреки че каталунците контролират съдбата за титлата. Ако успеят да напреднат тази сряда в Копа дел Рей, те ще станат големи фаворити, за да претендират за местната купа за 4-ти път за 5 години.

Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 2.70. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Барселона е 2.45.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Реал Мадрид – Барселона: Статистика Н2Н

Барселона нямат загуба в последните си 8 мача.
Резултат от първият мач: Барселона – Реал Мадрид 1-1.
Барселона нямат загуба в последните си 4 мача като гост.

Реал Мадрид – Барселона: Прогноза

Като цяло Барселона е страната с по-голяма огнева мощ. С Меси, който е в отлична форма, те имат играч, който е на различно ниво от всички останали на терена. Луис Суарес също изпъкна през уикенда и с изключение на може би Артър, посетителите трябва да имат най-силните си единадесет тук.

Мачът ще бъде по-различен от този от преди три седмици, тъй като и Осман Дембеле пропусна. В едно присъствие, което неизменно ще направи голяма разлика, ще се заложим на Барселона, за да бъдат по-добрата страна. Текущият първи избор на Реал Мадрид от Винициус, Карим Бензема и Лукас Васкес са на страната на заслугите благодарение на някои впечатляващи демонстрации, но те просто не са на нивото на опонентите си тук. Барса има добър последен рекорд на Бернабеу, печелейки 3 от последните си 4 посещения във всички състезания. Подкрепата на Барселона Draw No Bet си струва залозите за тази среща.bet365 el clasico

Залагането на Лео Меси да вкара по всяко време също изглежда добър залог. Той беше брилянтен през уикенда, и като се предполага, че в момента е в поразителна форма в точното време и също така е рекордьор в Ел Класико с 26 гола в 39 мача.

Малко вероятно е Барса да има всичко по свой собствен начин, какъвто беше случаят с някои от последните срещи. Реал Мадрид изглежда много по-балансирана и ефективна, отколкото преди няколко месеца. Те все още допускат цели, макар че имат само една празна мрежа в 9 мача до момента. 7 от тези игри видяха общо 3 или повече точки с цели във всеки край и подкрепата на над 2.5 гола и и двата отбора да отбележат резултат може да си струва да се заложи.

Официални спонсори на събитието са:  Nike, Mazda, Samsung, Rexona.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG