Торонто Мейпъл Лийвс – Едмънтън Ойлърс 28 Февруари bet365

Двубоят между Торонто Мейпъл Лийвс – Едмънтън Ойлърс ще се проведе на 28 февруари (четвъртък) от 02:05 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в NHL.

Коефициентът за победа на Торонто е 1.40, а залози затова домакините да спечелят с един гол разлика се приемат с коефициент 3.75. Вероятността Едмънтън да ликува с успеха е оценена на 3.10.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Торонто победи Бъфало Сейбърс с 5-3 в понеделник за втория си пореден триумф в лигата. „Кленовите листа“ са на трето място в класирането на Атлантическата дивизия с 80 токи и баланс 38-24, включително 19-13 у дома.

Остън Матюс е неудържим през последния месец с 10 гола в 14 мача, с които се превърна в първият играч в историята на клуба. Вкарал най-малко 30 попадения в първите си три сезона. Съотборникът му Андреас Джонсън пък може да се похвали с 11 точки (5 гола и 6 асистенции) в 12 двубоя този месец.

Едмънтън загуби с 2-3 след продължения като гост на Нашвил Предатърс в понеделник и по този начин взе точка в четвърти пореден дуел в шампионата. Отборът има 59 точки и 26 победи в 62 мача (12-19 като гост). Което му отрежда шесто място в Тихоокеанската дивизия.

Капитанът Конър Макдейвид, който се отчете най-малко с точка в 10 от предните си 11 мача, се завръща на леда след наказание от две срещи. Леон Драйсайтъл се разписа два пъти срещу Предатърс, за да покачи головия си актив на 38 точни попадения. 23-годишният германец обаче е без гол в шест поредни мача срещу Торонто.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.bet365 НХЛ

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com