Торонто – Ню Ингланд Революшън 18 Март bet365 mls

Двубоят между Торонто – Ню Ингланд Революшън ще се проведе на 18 март (понеделник) в 01:30 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. ФК Торонто издържа сериозен сезон миналата година, тъй като не успяха дори да достигнат плейофите в Източната конференция на MLS.

Коефициентът за победа нa Торонто е 1.66. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Ню Ингланд Революшън е 4.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Торонто – Ню Ингланд Революшън: Двубой статистика

Като домакин, Торонто не е губил от Ню Ингланд в последните 3 срещи помежду им.
Ню Ингланд нямат победа в последните си 6 мача като гост.
По време на последните 13 срещи с Торонто като домакин, Торонто спечели 5 пъти, при 5 равенства и 3 победи за Ню Ингланд. Головата разлика е 24-19 в полза на Торонто.

Торонто – Ню Ингланд Революшън: Прогноза

Посетителите спечелиха само едно от последните си 16 гостувания на МЛС, а последните им 11 са довели до седем загуби. ФК Торонто, въпреки всичките си недостатъци през миналия сезон са взели три точки в четири от последните си шест MLS игри в BMO Field. Поради тази причина, подкрепата на Торонто FC изглежда чудесна опция този уикенд заедно с 3-1 правилен резултат за прогнозиране.

Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol. bet-bg com

Следвайте всички залози и прогнози за САЩ Висша Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, USA Premier, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com