Торонто Раптърс – Бостън Селтикс 27 Февруари bet365 NBA

Двубоят между Торонто Раптърс – Бостън Селтикс ще се проведе на 27 февруари (сряда) от 03:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на NBA.

Залози за успех на Раптърс в идния двубой се приемат с коефициент 1.60, а шансът за победа на Бостън е 2.45. Вероятността да видим общо под 226.0 точки в срещата е оценена на 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.


Торонто прекъсна хубава серия от седем победи в неделя, когато не успя да се противопостави на Орландо Меджик у дома. Отстъпвайки с 98-113 точки. Момчетата на Ник Нърс са вторият най-силен тим в Източната конференция с баланс 44-17. А на своя паркет са допуснали само шест поражения в 31 домакинства.

Кави Леонард получи почивка срещу Орландо, но сега по всяка вероятност ще се завърне в състава. Кайл Лоури вкара 19 точки и даде 10 асистенции срещу „магьосниците“ за 16-ия си дабъл-дабъл през сезона. Серж Ибака пък влезе от пейката и реализира 14 пункта, за да удължи серията си на 22 поредни мача с двуцифрени точкови показатели.

Бостън се препъна с 116-126 като гост на Чикаго Булс в събота, регистрирайки втора поредна загуба и четвърта в последните си шест мача в лигата. Възпитаниците на треньора Брад Стивънс се намират на пето място на Изток с 37 победи и 23 поражения на сметката си. Далеч от дома те са с негативен баланс 14-15.

Асът на „келтите“ Кайри Ървин се открои с 37 точки и 10 асистенции срещу Булс, но това се оказа недостатъчно за положителен резултат. Ървин тормози Раптърс със средно по 30.3 точки тази кампания, в това число 43 при победата у дома през ноември.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com