Тотнъм – Кристъл Палас 03 Април bet365 Premier

Двубоят Тотнъм – Кристъл Палас от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 03 април (сряда) от 21:45 часа. Тотнъм Хотспър, след месеци на забавяне и отлагане, най-накрая отвори вратите на стадион „Тотнъм Хотспър“ и сряда вечерта ще бъде първия състезателен мач в новия им дом.

Коефициентът за победа на Тотнъм е 1.45. Равенството в мача е оценено с 5.00. Коефициентът за победа на Кристъл Палас е 7.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Тотнъм – Кристъл Палас: Статистика Н2Н

Хари Кейн е голмайстора на Тотнъм с 17 гола. Миливоевич,Лука има 10 гола за Кр. Палас.
Тотнъм не са губили в последните 5 свои домакинства.
Тотнъм спечели и двата мача срещу Кр. Палас миналия сезон (1-0 като домакин и 1-0 като гост).

Тотнъм – Кристъл Палас: Прогноза

В същото време Spurs са запазили мрежата си празна само в четири от 14-те си домакински мача този сезон, включително само в един от последните им шест. Crystal Palace разбираемо ще се чувства уверен, че ще се включи в протокола, но само с една празна мрежа в последните си осем мача не можем да ги видим, да задържат Хари Кейн и компания на другия край на терена.

Поради тази причина подкрепяме и двата отбора да отбележат резултат в сряда. Също така залагаме за победа с 2: 1 за Spurs, тъй като те искат да започнат с победа в новия си дом.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG