Тотнъм Хотспър – Нюпорт Каунти, 7 февруари

Двубоят между Тотнъм Хотспър – Нюпорт Каунти ще се проведе на 7 февруари (сряда) от 21:45 часа в среща от  ФА Къп.  Нюпорт Каунти ще има честта да посети легендарния Уембли, след като спечели участие в четвъртия кръг след открояваща се дефанзивна игра в края на януари на „Родни Парад“. 

Коефициентът за победа на Тотнъм Хотспър е 1.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 12.00. Залози за това Нюпорт Каунти да победят се приемат със ставка 29.00.

Тотнъм Хотспър – Нюпорт Каунти: Н2Н статистика

Мачът, който бе изигран в края на януари, бе първата среща между двата отбора.

Падрейг Еймънд от Нюпорт избута отбора си с гол напред в края на първото полувреме, но Хари Кейн върна жеста за Спърс само осем минути преди края на мача.

Прогноза

Няма съмнение, че посетителите ще бъдат силно мотивирани  да постигнат резултаа тук, но разликата в качеството между двата отбора е твърде голяма. Отборът на Майкъл Флин ще се радват на това събитие, но се съмняваме, че изходът от мача ще бъде приятен за тях, като се има предвид формата на Тотнъм.

Тъй като защитата на Нюпорт е допуснала пет гола в последните две загуби на четвърто ниво, ние ще заложим на Спърс, които да вкарат три или повече гола, както и Фернандо Лоренте да вкара гол по всяко време.

Тотнъм – над 2.5 гола

Фернандо Лоренте да вкара гол по всяко време

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от FA Cup са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG