Шарлот Хорнетс – Бостън Селтикс 24 Март bet365 NBA

Двубоят между Шарлот Хорнетс – Бостън Селтикс ще се проведе на 24 март (неделя) от 00:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на NBA. Отборът домакин триумфира в първите три срещу между противниците този сезон, като Шарлот взе своето у дома на 19 ноември с 117-112 точки.

Залози за победа на Хорнетс се приемат с коефициент 2.30. Шансовете на Бостън да покори „Spectrum Center“ са оценени на 1.66. Ставката за успех на гостите в първата половина на мача е 1.74.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Шарлот загуби 13 от последните си 19 срещи, но влиза в идната схватка след домакински успех с 113-106 срещу Минесота в четвъртък. Възпитаниците на треньора Джеймс Борего са 10-ти в класирането на Изток с баланс 32-39 (22-15 у дома) и все още имат теоретични шансове за плейофите. Пътят им до края обаче изглежда доста труден. Като ще трябва да изиграят седем от последните си 11 мача далеч от дома.

В четвъртък новобранецът Майлс Бриджи отпразнува 20-годишния си рожден ден с 11 точки и 12 борби срещу Минесота. Регистрирайки първия дабъл-дабъл в кариерата си. Кемба Уолкър, който бележи средно по 25 точки на мач, завърши с 31 пункта и е най-опасният играч на домакините. Втори по резултатност в отбора е Джереми Ламб (средно по 15.4 точки).

Бостън получи удар по амбициите си да се пребори за място в топ 3 на Изток, след като пропиля 15 точки аванс и загуби с 115-118 гостуването си на прекия конкурент Филаделфия 76. Което бе втора поредна грешна стъпка за тима в шампионата. „Келтите“ заемат пето място в Източната конференция с 43 победи и 29 поражения, а в гостуванията си са били победители 17 пъти в 35 срещи.

Ейрън Бейнс изкълчи глезена си в мача срещу „сиксърс“ и е под въпросителна за довечера. Тери Розие и Кайри Ървин показаха, че се намират в отлична форма преди плейофите, завършвайки съответно с по 20 и 36 точки.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com