Юта Джаз – Оклахома Сити Тандър 12 Март bet365

Двубоят между Юта Джаз – Оклахома Сити Тандър ще се проведе на 12 март (вторник) от 03:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на NBA.

Залози за победа на Юта можете да правите с коефициент 1.62. Шансовете на Оклахома да вземе четвърти пореден успех в това съперничество са оценени на 2.40. Евентуален успех за гостите в първата четвърт пък умножава залога по 2.35.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Юта заема шесто място в подреждането на Запад с баланс 37-28 победи, включително 21-11 на своя паркет. В последния си мач тимът от Солт Лейк Сити загуби с 104-114 като гост в Мемфис, инкасирайки второ поражение в три срещи.

Доновън Мичъл реализира 38 пункта срещу Гризлис, но направи грешки в защита, от които съперника не пропусна да се възползва. Мичъл се намира в блестяща форма, като в осем двубоя от „Мача на звездите“ насам вкарва средно по 30.5 точки. Дерик Фейвърс завърши само с три точки срещу „гризлитата“, след като имаше средно по 18.4 в предходните пет дуела.

Оклахома Сити гостува в четвърти пореден мач, като в най-скорошната си визита допусна разочароваща загуба с 110-118 от ЛА Клипърс. Момчетата на Били Доновън сгрешиха в шест от предишните си осем шампионатни дуела и се свлякоха на четвърто място на Запад с показатели 40-26, в това число 18-17 като гост.bet-bg

Топ реализаторът на Тандър Пол Джордж (средно по 28.4 точки на мач) ще бъде сред основните оръжия на тима. Другите ключови фигури са Ръсел Уестбрук (средно по 23.1 точки), който се отчете с 32 пункта срещу Клипърс, и Денис Шрьодер (средно по 15.5 точки).

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com