АЗ – Манчестър Юнайтед 03 Октомври

Двубоят между АЗ – Манчестър Юнайтед ще се проведе на 03 октомври (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Завръщането на AZ Alkmaar в груповите фази на Лига Европа започна по вълнуващ начин миналия месец, когато изиграха равенство 2: 2 с Партизан Белград.

Коефициентът за победа на АЗ е 3.00. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Манчестър Юнайтед е 2.45. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

АЗ – Манчестър Юнайтед: Статистика Н2Н

АЗ нямат загуба в последните си 5 мача.
АЗ не са губили в последните 7 свои домакинства.
АЗ са в победна серия от 3 мача.

АЗ – Манчестър Юнайтед: Прогноза

Очакваме AZ Alkmaar да получи нещо и от този мач. Манчестър Юнайтед спечели само 3 от последните си 10 дни в Лига Европа и 2 от последните им 3 завършиха с равенство 1-1. Очакваме отново същото, така че да се подкрепи и двата отбора да отбележат в мача изглежда добра опция. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com