АЗ – Фейенорд неделя 22 Април

Двубоят между АЗ – Фейенорд ще се проведе на 22 април (неделя) от 19:00 часа в среща за Купата на Холандия. De Kuip (или стадион Feijenoord, както го наричат ​​днес) ще бъде домакин на сблъсъка между футболистите във финала на Холандската купа, тъй като AZ и Feyenoord са на път да се срещнат за единствения останал трофей в Холандия.

Коефициентът за победа на АЗ е 3.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60Коефициентът за победа на Фейенорд е 2.05 Вижте ТВ Програма за мача тук.

АЗ – Фейенорд:  Двубой статистика

Feyenoord имат пълен контрол, когато става въпрос за H2H резултатите.

Те спечелиха всяка от последните шест срещи с АЗ, включително и тази, която се игра само преди месец (също в De Kuip), когато завършиха с 2-1.

Преди споменатата победа с 2: 1 Фейенорд вкара най-малко четири гола във всяка от трите поредни победи срещу АЗ.

 

АЗ – Фейенорд: Прогноза

Хората на Джон ван ден Бром най-вероятно ще бъдат в състояние да намерят гърба на мрежата, тъй като те имат две или повече точки във всяко от последните пет сблъсъци в лигата (три или повече през последните четири). Те ще имат проблеми в другия край на терена, въпреки че Feyenoord влезе във финала с небесно високи обороти.

Хората на Ван Бронкхорст са вкарали цели 20 гола в последните пет мача. Да, това е четири на игра, което означава, че наистина можем да участваме в трилър с изключително високи резултати в неделя КНВБ Бекер финал. Фейенорд се вдигна до пет пъти в разрушителната победа над Уилям II в средата на седмицата.

Над 2.5 гола FT & BTTS са само залозите, с които не можеш да направиш грешка.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Купата на Холандия от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Официални спонсори на събитието са: Macron, adidas, nike, jako.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG