Айнтрахт Франкфурт – РБ Лайпциг 04 Февруари

Двубоят Айнтрахт Франкфурт – РБ Лайпциг а Купата на Германия ще се проведе на 04 Февруари (вторник) от 19:30 часа. Айнтрахт Франкфурт ще бъде домакин на РБ Лайпциг този вторник в германския тур на DFB Pokal. Тази среща приветства РБ Лайпциг на Commerzbank-Arena за втори път за малко повече от седмица.

Коефициентът за победа на Айнтрахт Франкфурт е 3.75. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на РБ Лайпциг е 1.83. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални бет365 коефициенти, кликнете на банера.

Айнтрахт Франкфурт – РБ Лайпциг: Статистика Н2Н

Като домакин, Айнтрахт не е губил от Лайпциг в последните 4 срещи помежду им.

Айнтрахт Франкфурт – РБ Лайпциг: Прогноза

Считаме, че Айнтрахт Франкфурт може да има голям шанс да вземе резултат от мача във вторник. Ние поддържаме двойния шанс на Айнтрахт Франкфурт в този мач. Също така смятаме, че равенството 2-2 може да бъде вероятна оценка след 90 минути. bet bg

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 DFB Pokal можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com