Алавес – Севиля 1:1

Отборът на Алавес спря добрата серия от 4 поредни победи на Севиля и открадна точка в домакинството си от 26-ия кръг на Примера дивисион.

Срещата на „Мендисороса“ завърши при резултат 1:1, като домакините могат да съжаляват, че не стигнаха и до победата. Висам Бен Йедер даде преднина на севилци в 23-ата минута, но Александър Катай изравни в 75-ата, а играчите на Алавес пропуснаха и още няколко добри възможности, като удариха и греда.

Първото положение в мача бе на сметката на домакините, но Дейверсон пропусна отблизо с глава.
Отговорът на гостите обаче бе повече от добър. В 23-ата минута Бен Йедер бе изведен очи в очи с вратаря и не сгреши за 0:1.

Гостите можеха да удвоят преднината си в 38-ата минута, когато Висенте Ибора бе изведен на добра позиция, но стреля неточно. Домакините също имаха добър шанс за изравняване в 42-ата минута, но далечен изстрел на Ибай Гомес мина над вратата.

Играчите на Алавес стартираха мощно втората част. В 54-ата минута Гайска Токеро получи прекрасен извеждащ пас, но отблизо стреля над вратата. Минута след това Виктор Камараса отправи опасен изстрел по земя. В 62-ата минута пък отново Токеро не успя да се разпише след отличон центриране на задната греда.

Натискът на Алавес все пак даде резултат. В 75-ата минута при едно центриране в наказателното поле Серхио Рико направи груба грешка и подари топката в краката на Катай, който я добута във вратата за 1:1.

Минута по-късно Севиля можеше да си върне преднината в мача, но Ибора от добра позиция стреля над вратата. В 84-ата минута пък Алавес бе на косъм от победата, когато Дейверсон пробва задна ножица и кълбото се спря в гредата.

В крайна сметка мачът завърши без победител, като Севиля запазва 3-ото си място с 56 точки. Алавес пък се намира на 11-ото място в таблицата с 34 точки.

bet365

Нека Ви напомним, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.