Амиен – Лион 19 декември bet365

Двубоят между Амиен – Лион ще се проведе на 19 декември (сряда) от 19:45 часа в среща за Купата на Франция  на Stade de la Licorne. Посетителите се впускат в срещата  като фаворити според статистиката, но реалността може да предложи по- различен резултат тук.

Коефициентът за победа на  Амиен е 5.00.  Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Лион  е 1.66. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Амиен – Лион: Статистика Н2Н

Амиен не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Лион.
Амиен са в серия от 3 поредни домакински загуби.
Лион нямат загуба в последните си 4 мача като гост.

Амиен – Лион: Прогноза

Лион ще влезе в мача с по-добра увереност, след като победи Монако с 3: 0 в един от малкото мачове на Ligue 1 през уикенда. Победата последва успеха в Шампионска лига с равенство с 1-1 в Шахтър Донецк, който изпрати Les Gones до фазата , където ще играят с Барселона в средата на февруари следващата година.

Амиен се бори зле в този сезон в Лига 1. Лес Ликорнес е на 17-то място с едва 16 точки от 17 мача. Независимо от това, те успяха да сложат край на поредицата три мача без победа, като победиха Guingamp 1-2 като гост. Отборът на Крис Пелисие не бяха в действие миналия уикенд, тъй като тяхната среща срещу Анже беше отложена поради политическата криза във Франция.

Coupe de la Ligue е чудесна възможност  Les Licornes да блесне. Те бяха елиминирани от PSG в четвъртфинала на състезанието миналата година. Ще подкрепим домакините заради мотивационния фактор като основен вариант за залог тук.

Amiens или равен – двоен шанс
BTTS

Официални спонсори на събитието са: orange, EDF, Nike , Credit Agricole .

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG