Амиен – Троа 17 март

Двубоят между Амиен – Троа  ще се проведе на 17 март (събота) от 21:00 часа в среща от Лига 1 на Франция. Това ще бъде много интересен мач. И двата отбора се борят близо до дъното на класирането и победата ще добави важни 3 точки.

Коефициентът за победа на Амиен е 2.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Троа е 3.80. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Амиен – Троа: Двубой Статистика

  • Амиен не са печелили у дома срещу Троа от 2005 г. насам
  • По-рано този сезон Троа  спечели обратния мач с 1-0
  • Последните 5 срещи в Амиен завършиха с под 2.5 гола

Прогноза

И двата отбора имат лоша форма. Въпреки това ако погледнем резултатите на Амиен у дома, можем да видим, че когато са губили това е било  срещу най-добрите 10 отбора в лигата.

Ето защо, Амиен може да получи нещо от тази игра и нашият основен залог ще бъде да видим мача като равен, но в края на първото полувреме. Троа са с лоша форма като гости и не се очаква да се подобрят. В тази игра домакините ще бъдат мотивирани за борба за да преминат 30-точковата бариера.

Равен в края на 1-во полувреме

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят: Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG