Антъни Джошуа – Кубрат Пулев 13 Декември

Двубоят между Антъни Джошуа – Кубрат Пулев ще се проведе на 13 декември (неделя) в около 00:00 часа в среща по Бокс. Можете да гледате Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев на живо онлайн по DAZN. Прегледайте нашите безплатни спортни прогнози и най-добри коефициенти от водещата компания за спортни залози online bet365.

Коефициентите Антъни Джошуа да спечели предстоящата среща са 1.083, а шансовете за Кубрат Пулев са 7.00. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Гигантите от тежка категория ще се бият за титлите IBF, WBA и WBO. Ако това спортно събитие е покрито от live streaming на bet365 можете да гледате срещата на вашия iPhone, iPad, Android или Windows Phone. Също така е лесно да намерите видеоклипове и новини от най-популярните спортни лиги в света. Коефициентите на живо на bet365 могат да се видят в секцията за бокс.

Антъни Джошуа стъпва на територията на Обединеното кралство за първи път, откакто победи Александър Поветкин през 2018 г. – между тях бяха прочутото му поражение и отмъщение на Анди Руиз младши. И двата се проведоха съответно в Ню Йорк и Дирия и бяха огромни моменти в човека от Уотфорд.

Това започва началото на втората му защита за световната титла – първият му приключва в онази така запомняща се вечер в Медисън Скуеър Гардън през юни 2019 г. И Джошуа, и неговият промоутър Еди Хърн ще се надяват, че той може да събере повече от пет защити на титлите през второто му царуване и този път към безспорната титла има гигант като Тайсън Фюри, който пречи. Джошуа ще бъде подготвен по време на изграждането на тази битка, макар че пренебрегването на настоящия му претендент ще доведе само до проблеми!

В събота вечер той се изправя срещу българин, който е повече от свикнал с претендент от Англия – Кубрат Пулев е победил Мат Скелтън, Майкъл Спрот, Дерек Чисора и Хюи Фюри, но AJ ще бъде друго ниво за Кобрата. Пулев е загубил само веднъж в кариерата си, нокаут от пети кръг в ръцете на Владимир Кличко – някой, който AJ победи тази вечер на Уембли – така че една тежка и трайна нощ може да се очаква за суперзвездата на Matchroom.

Остава да видим кой Антъни Джошуа ще видим; свободно размахващата се машина за корабокрушение, която му е служила толкова добре при срещата му със световния шампион или много по-консервативния AJ, който игра срещу Анди Руиз младши в този мач-реванш в Саудитска Арабия.

WBA (Супер), IBF, WBO и IBO в тежка категория са на линия, където се изправят множество претенденти, които се изправят срещу победителя – Александър Усик, особено този, от който Джошуа трябва да се страхува най-много, но със слухове за Тайсън Fury в присъствието на AJ ще се надява да:

А – Да се докаже, като нокаутира Пулев.
Б – Да се изправи срещу циганския крал след битката за шоудаун през 2021 година.

Каквото и да се случи феновете на бокса очакват фойерверки …

Защо не се насладите на екшъна с bet365, които имат фантастична оферта за отворен акаунт. Кредити за залагане, които могат да се използват при уреждане на залози до стойността на квалифициращия депозит. Прилагат се минимални коефициенти, изключения за залог и начин на плащане. Връщанията изключват залога за кредитни залози. Прилагат се срокове и Условия за ползване.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365 mma. Насладете се на много спортове с bet365 на живо.Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на бет365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Бокс можете да прочетете на нашата bet страница BET BG.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org
кубрат срещу джошуа | кубрат пулев срещу джошуа | кубрат пулев срещу антъни джошуа | джошуа пулев | джошуа пулев залози | джошуа пулев коефициент | пулев джошуа | пулев джошуа дата | пулев джошуа новини | пулев джошуа прогнози

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com