Апоел Никозия – Карабаг 06 Август

Двубоят между Апоел Никозия – Карабаг ще се проведе на 06 Август (вторник) от 20:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Апоел свърши лесна работа за напредване в предишния кръг, тъй като те спечелиха с 3-0 у дома и 1-0 у дома. Такава обобщена линия за резултати ще вдъхне увереност на домакините преди този мач.

Коефициентът за победа на Апоел Никозия е 1.85Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Коефициентът за победа на Карабаг е 4.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Апоел Никозия – Карабаг: Двубой Статистика

Карабаг ФК нямат загуба в последните си 11 мача.
Карабаг ФК нямат загуба в последните си 4 мача като гост.
Апоел Никозия са в победна серия от 3 мача.

Апоел Никозия – Карабаг: Прогноза

При залагането „И двата отбора да отбележат резултат“ хваща окото. По време на предишния кръг APOEL бяха стабилни в атака, създавайки 3,05 очаквани гола, докато Qarabag, макар и да не беше страхотен в отбранителен план, предложи изобилие в атака гато гост, тъй като допуснаха 1.91 очаквани цели. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com