Арсенал – Стандард Лиеж 03 Октомври

Двубоят между Арсенал – Стандард Лиеж ще се проведе на 03 октомври (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. Специалистът от Лигата Европа Унай Емери падна на последното препятствие миналия сезон, тъй като страната му от Арсенал бе напълно разглобена от ръцете на Челси в Азербайджан.

Коефициентът за победа на Арсенал е 1.33. Равенството в мача е оценено с 5.25. Коефициентът за победа на Стандард Лиеж е 8.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Арсенал – Стандард Лиеж: Статистика Н2Н

Стандарт нямат загуба в последните си 5 мача.
Арсенал нямат загуба в последните си 6 мача.

Арсенал – Стандард Лиеж: Прогноза

Артилеристите отбелязаха точно 3 гола в 6 мача в Лига Европа от началото на миналия сезон, така че смятаме, че прогнозата за убедителна домакинска победа, както и двата отбора да отбележат в мача е добър вариант. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com