Арсенал – Тотнъм сряда 19 Декември bet365

Двубоят Арсенал – Тотнъм от  Купата на Лигата (Англия) ще се проведе на 19 декември (сряда) от 21:45 часа на стадион Емирейтс.  Само две седмици след сблъсъка си във Висшата лига, Арсенал и Тотнъм са готови за още едно вълнуващо дерби в Северен Лондон. Освен това, в сряда вечерта е заловен полуфинал в Карабао Къп, когато ожесточените градски съперници се срещат в Емирейтс.

Коефициентът за победа на Арсенал е 2.60 в bet365. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Тотнъм е 2.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Арсенал – Тотнъм: Статистика Н2Н

Като домакин, Арсенал не е губил от Тотнъм в последните 9 срещи помежду им.
Арсенал са в серия от 3 поредни домакински победи.
Арсенал не са губили в последните 13 свои домакинства.

Арсенал – Тотнъм: Прогноза

Тотнъм отговори добре след загубата в дербито на града. Те спечелиха три победи в лигата и спестиха точка срещу Барселона в Камп Ноу, за да се класират за последните 16 кръга на Шампионската лига.

Кристиан Ериксен запази титлата на Маурисио Почетино, който се надява да е оцелее в събота. Независимо от това, посетителите имат огромни проблеми със списъка на ранените играчи, особено когато става дума за защитата им. Джан Вертонген, Хуан Фойс, Серж Ауриър и Дейвинсън Санчес всички прескочиха споменатата победа над Клерец през уикенда.

Емери също има огромни проблеми със страничните играчи, които го накараха да промени изцяло формацията в неделя в „Св. Мария“. И двамата мениджъри вероятно ще направят допълнителни промени в стартовите си положения, като се има предвид добре претоварения график пред тези две страни по време на празничния период.

Официални спонсори на EFL са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG