Астън Вила – Бирмингам Сити, неделя, 23 април

Двубоят от Чемпиъншип на Англия между Астън Вила (като домакини) и Бирмингам Сити ще се проведе на 23 април (неделя) от 14:00ч. българско време на стадион Вила парк.

Ставката затова Астън Вила  да спечели двубоя е 2.10 а вероятността да завършат наравно е оценена на 3.30. Залози за това Бирмингам Сити да се радва на победата се приемат с коефициент 4.00

Имаше времена, когато дербито на втория град беше очаквано от всички фенове на английската Висша лига. Сега и двата отбора попаднаха в дълбините на втората лига на английския футбол. И все пак тази игра е непредсказуема и вълнуваща, тъй като нито Астън Вила, нито Бирмингам Сити искат да загубят дербито.

Астън Вила имаха много добра серия от  мачове, които им дадоха малки надежди за промоция, но последните 3 мача доказаха, че отборът не е готов за голямата стъпка. Вила са без победа в 3 мача, като загубиха 2 от тях.

Отборът вече е на 12-о място в класирането, но играят само за слава. Отборът претърпя поражение с 3-1 от кандидатите за промоция Фулъм и Рединг и имаха равенство срещу Бъртън. Астън Вила са един от най-добрите домакини в първенството само с 3 поражения в този сезон. В този вид локални дербита обаче неща като предимство у дома са без значение.

Бирмингам са в ужасна форма напоследък. Сините не са печелили в 9 мача, като взеха само 4 точки от 27 възможни. Това ги постави в опасна позиция. Понастоящем те са 20-ти с предимство само от 3 точки пред Блекбърн Роувърс, които са на 22-ро.

Все още имат 3 мача да играят и Бирмингам се нуждае от всички точки, които може да получи, за да остане в безопасност. Интересно е да се отбележи, че сините играят по-добре като гостуват напоследък. Отборът има само 1 поражение в последните си 5 гостувания и 6 точки.

Прогноза Астън Вила – Бирмингам Сити

Под 2,5 гола в мача

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save