Астън Вила – Ман Сити неделя 12 Януари

Двубоят между Астън Вила – Ман Сити ще се проведе на 12 Януари (неделя) от 18:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. Астън Вила може би е била засегната от криза, но това не е спряло Дийн Смит да пренареди тактиката си и да измисли нещо, което накрая изглежда да работи за Астън Вила.

Коефициентът за победа на Астън Вила е 13.00Равенството в сблъсъка е оценено на 8.50. Коефициентът за победа на Ман Сити е 1.16. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Астън Вила – Ман Сити: Двубой Статистика

Астън Вила не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Ман Сити.
Джак Грийлиш е голмайстора на Астън Вила с 6 гола. Рахийм Стърлинг има 11 гола за Ман Сити.
Ман Сити са в победна серия от 4 мача.

Астън Вила – Ман Сити: Прогноза

В крайна сметка очакваме доста удобна победа за посетителите. Манчестър Сити имат средно 2,7 гола на мач във Висшата лига през този сезон, а две от шестте им пътувания до страни от долната половина завършиха с 3-1, така че тук ние подкрепяме убедителна победа от гостите и над 2.5 гола като правилен резултат. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com