Астън Вила – Мидълзбро bet365

Двубоят Астън Вила – Мидълзбро от плейофите на Чемпиъншип ще се проведе на 15 май (понеделник) от 21:45 часа.  Вила се възползваха в първия мач и сега имат шанс да довършат започнатото. Миле Единак успя да отбележи единствения гол в тази игра в 15-та минута.

Коефициентът за победа на Астън Вила е 2.25 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.20.  Коефициентът за победа на Мидълзбро е 3.75. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Астън Вила – Мидълзбро: Статистика Н2Н

Екипите се срещнаха четири пъти досега през този сезон – Вила имат 2 победи на стадион „Ривърсайд“, а „Боро“ спечели   във Вила Парк.

Четирите срещи през този сезон имаха  под 2.5 гола и само единия отбор вкара головете.

Мидълзбро са без загуба в последните си 6 гостувания във Вила Парк – 3 победи и 3 равенства.

Няма домакински победи в последните 12 двубоя във всички състезания, 4 равенства и 8 победи за гостуващите.

Прогноза
Мидълзбро ще се опита да победи Астън Вила, но на Вила Парк това ще бъде една трудна задача. Домакинът ще бъде повече от щастлив, че ще защити и ще остане компактен, докато напредва, за да убие играта. Вече видяхме, че Мидълзбро е трудно да работи по защитната линия на Астън Вила. Играта не трябва да има много голове, като Астън Вила е фаворит.

Под 2.5 гола
Астън Вила 0.0 AH

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на EFL Cgampionship са  Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG