Аталанта – Интер събота 14 април

Двубоят между  Аталанта – Интер ще се проведе на 14  април (събота) от 21:45 часа в среща от Серия А на Италия. Загубата от Торино спря натиска на Интер за  Шампионска лига. Ще обърнат ли късмета си в лигата в събота вечер, когато пътуват до Бергамо за да играят срещу Аталанта?

Коефициентът за победа на Аталанта е 2.70. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Интер е 2.62Вижте ТВ Програма за мача тук.

Аталанта – Интер: Статитика Н2Н

Интер са доминиращата сила в най-новата история на сблъсъци Н2Н с Аталанта.

Неразури спечели пет, изравни един и загуби един от последните седем мача срещу Ла Деа.

Интер вкара впечатляващите девет гола в последните две победи над Аталанта

Прогноза

Мачът има огромно значение и за двата отбора, които ще влязат в него с ниска увереност след разочароващи резултати през последните няколко седмици.

Ние ще изберем равенството за основен залог, но като алтернатива може да пробвате с Мауро Икарди  да вкара по всяко време.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона. Милан, Ювентус, Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд. Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com