Аталанта – Лацио сряда 15 Май

Двубоят Аталанта – Лацио за Купата на Италия ще се проведе на 15 май (сряда) от 21:45 часа. Битката за топ 4 в Серия А е в разгара си, но в средата на седмицата тя е задържана. Два отбора от първите осем в лигата се опитват да се възползват от рядката възможност да свалят Ювентус от трона на Coppa Italia.

Коефициентът за победа на Аталанта е 2.62Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Лацио е 2.62. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Аталанта – Лацио: Статистика Н2Н

Аталанта нямат загуба в последните си 13 мача.
Аталанта са в победна серия от 5 мача.
Аталанта нямат загуба в последните си 6 мача като гост.

Аталанта – Лацио: Прогноза bet-bg

Ключов играч в издигането на Аталанта е Дуван Сапата. Колумбийският нападател се представи отлично, когато се нуждаеха от него срещу Ювентус, като вкара два пъти в мача, завършил с 3-0. Нападателят също е отбелязал гол във всяка от срещите си с Лацио през този сезон. Той е техният най-добър голмайстор в лигата и за купата, така че Сапата е нашият човек на пазара за голмайстори по всяко време в сряда вечер.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Coppa Italia можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com