Аталанта победи с 5:0 Болоня

Аталанта победи с 5:0 Болоня . За отборът на Джан Пиеро Гасперини точни бяха пет различни голмайстора – Руслан Малиновски , Луис Муриел (44’от дузпа), Ремо Фройлер , Дуван Сапата и Алексей Миранчук .

Двата отбора заиграха мното отворен футбол от самото начало на срещата. Това доведе изненадващо първо до две по-опасни положения пред вратата на тима от Бергамо, но техният вратар Пиерлуиджи Голини се намеси авторитетно и отрази топката и в двата случая.

При първият случай Сков Олсен се оказа в наказателното поле   . Пиерлудижи Голини отрази удара. При вторият Сориано стреля извън наказателното поле, но отново стражът се намеси.

Малко след това Аталанта отговори с интензивна преса, отне добре топката, но добра намеса на Антов предотврати попадение във вратата на Болоня. В 22-ата минута Сапата се оказа на добра позиция около точката за дузпа .  Ударът му бе спрян от куп от тела. Минута по-късно обаче страхотно подаване на Дуван Сапата изведе с пета Руслан Малиновски сам срещу вратаря и украинеца не сгреши за 1:0. Веднага след подновяването на играта бергамаските можеха да отбележат и второ попадение, но топката срещна гредата след удар на Муриел.

Три минути преди края на полувремето Аталанта получи възможност да изпълни дузпа след глупаво нарушение на Данило в наказателното поле при изпълнение на корнер . В добавеното време на отново Скрупски трябваше да се намесва решително, за да предотвратява трети гол в своята врата.

Само четири минути след началото на второто полувреме Болоня остана с човек по-малко след абсолютно излишен и необмислен фал на Йерди Схаутен срещу играч на Аталанта.

В 57-ата минута Сапата получи на границата на наказателното поле . Той  не успя да овладее и топката отскочи от крак му към Матиас Сванберг, който обаче бе напълно несъсредоточен и позволи да загуби изключително елементарно от Ремо Фройлер, който се разписа за 3:0.

Само две минути по-късно и Дуван Сапата получи добра топка .  C лице към вратата отбеляза в горния ляв ъгъл за 4:0. В 73-ата Алексей Миранчук записа името си сред голмайсторите след добър удар от границата на наказателното поле, който попадна в левия ъгъл на Скрупски за 5:0. В 88-ата минута Данило отрази удар на Джимсити от голлинията, след като преди това покри засадата.

Всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код  . Mоже да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато .  За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Аталанта победи с 5:0 Болоня