Аталанта се плъзна към третото място в Серия „А“

Отборът на Аталанта разби с 4:1 Киево при гостуването си във Верона. Алехандро Гомес мушна първите два гола за тима на Джан Пиеро Гасперини и до 23-ата минута вече бе 2:0. Малко преди почивката Андреа Конти покачи на 3:0.
В началото на второто полувреме домакините натиснаха газта и това доведе до интересни ситуация в наказателното поле на Аталанта. Гол на Валтер Бирса бе отменен, но скоро след това легендата на „летящите магарета“ Серджо Пелисиер намали резултата. В 69-ата минута Ремо Фрюлер фиксира крайното 4:1. С успеха днес Аталанта излиза на три точки от третата позиция в класирането на Серия „А“.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365