Атланта Хоукс – Торонто Раптърс 08 Февруари bet365

Двубоят между Атланта Хоукс – Торонто Раптърс ще се проведе на 08 февруари (петък) от 02:35 часа сутринта българско време в сблъсък от редовния сезон на NBA.

Залози за победа на Хоукс се приемат при коефициент от 4.25. Шансовете за успех на Раптърс са оценени на 1.23. Спред коефициентът за състава на гостите е 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. bet365 NBA


Атланта е на дъното в Югоизточната дивизия с 18-35 победи, в това число 8-13 успеха в „State Farm Arena“. Възпитанците на Лойд Пиърс изиграха последните си седем мача извън дома, като в тях постигнаха четири победи.

Трей Йънг вкара само два от общо 13-те си изстрела към коша при успеха над Вашнгтон Уизърдс (137-129) в понеделник, прекъсвайки по този начин серията си от пет поредни мача с поне 23 точки. Джон Колинс напусна двубоя срещу Уизърдс с рана на лицето, но се очаква да е на линия за Раптърс.

Торонто е лидер в Атлантическата дивизия с 39-16 победи, включително 17-11 успеха като гост. Ник Нърс и компания взеха трета победа за последните си четири срещи след 119-107 срещу Филаделфия 76 във вторник.

Кайл Лоури, който в следващите часове може да смени клубната си принадлежност, се отчете с 20 точки и шест асистенции срещу „сиксърс“. Кави Леонард пък отбеляза 24 точки във вторник и е с 20 или повече точки в 23 от последните си 25 мача.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG